- Adım
- Yns
- Cihazım
- Poco x3 nfc
- Konular
- 4
Fiyatı nedir nereden bakabilirim ve varsa 3-5tanemi getiriyorlar?
Fiyatı nedir nereden bakabilirim ve varsa 3-5tanemi getiriyorlar?
Merhaba öncelikle bugün böyle bir mesaj geldi sonra saydığım da IMEI no 14 haneliydi bir gariplik var dedim baktim. Gerçekten 1 hane eksikti yazıp sorguladim. Kayıtlı çıktı migrostan alacak arkadaşlar bu mesajı alırsa heyecan yapmasın yani
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet son izlenimlerim;
Telefonumu çok sevdim. Özellikle boyutu, tasarımı efsane ve benim gibi telefonu elinde ve cebinde tutmayı beceremeyen sürekli düşüren biri bile bir kez düşürdü, oda elimden değil durduğu yerden. Zero Nano Glass kırılmaz camım geldi takması çok kolay almak isteyen icin:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Dediğim gibi takması kolay incecik hissedilmiyor bile. Yanında ekstra silikon kılıflar var ama bence almayın kutudan çıkan kılıf daha ince.
Şunu farkettim, Xiaomi nin stabil romlari bile çok eksigi var. Yani aslında stabiller bile stabil değiller. Mesela pil yüzdesini ekranda gösterme yok. İşte YouTube full ekran olacaktı sözde olmuyor filan. Bu tarz ufak tefek eksikleri hep var stabilde bile. O yüzden aslında biraz daha çekici geliyor bana tel, hep bir bekleyiş içindesin. Firma politikası sanırım bu beklentiye sokuyor yavas yavaş veriyor damara
İşte bende onu diyorum MIUI 10 neden halen çıkmadı. Yani telefonu çıkartıp yazılımını 3 ay sonra çıkarmak şirket politikası galiba demek istedim.Arkadaslar Mi 8 tam performansina gucune MIUI 10 ile kavusacak.Adamlar Mi 8 icin MIUI 9-u yeniden duzenleyemezler.Onun yerine herkeso MIUI 10-a fokusladilar.MIUI 10-u bekleyelim daha iyi olacak
İşte bende onu diyorum MIUI 10 neden halen çıkmadı. Yani telefonu çıkartıp yazılımını 3 ay sonra çıkarmak şirket politikası galiba demek istedim.