Sohbet Migros Mi 8 Kampanyası ve Xiaomi Maceram

anilatilla

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet Anıl
Cihazım
Mi band 3
Konular
4
Merhaba öncelikle bugün böyle bir mesaj geldi sonra saydığım da IMEI no 14 haneliydi bir gariplik var dedim baktim. Gerçekten 1 hane eksikti yazıp sorguladim. Kayıtlı çıktı migrostan alacak arkadaşlar bu mesajı alırsa heyecan yapmasın yani :)
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

anilatilla

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet Anıl
Cihazım
Mi band 3
Konular
4
Bugün boş zamanlarımda 3 el pubg oynamaması rağmen şarjım yarıya anca indi. Rahat rahat bir buçuk gün görüyor gibi şarj konusunda başarılı buldum. Tek hayal kırıklığına ai portre modu oldu sanırım kamera çok iyi ama onu söyleyeyim. Kullandıkça deneyimlerimi yazmaya calisacagim.

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
Merhaba öncelikle bugün böyle bir mesaj geldi sonra saydığım da IMEI no 14 haneliydi bir gariplik var dedim baktim. Gerçekten 1 hane eksikti yazıp sorguladim. Kayıtlı çıktı migrostan alacak arkadaşlar bu mesajı alırsa heyecan yapmasın yani :)
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

imei numarasi barkod gibi sayisal bi numaradi belli basli formuller icerir son haneyi otomatik atar o yizden son hanenin eksik olmasi pek bisey ifade etmiyor sizinki sorguda kayitliysa sikinti yok:) bazen eski telefonlar icinde aylar sonra gelebiliyor boyle mesajlar

anilatilla

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet Anıl
Cihazım
Mi band 3
Konular
4
Evet son izlenimlerim;
Telefonumu çok sevdim. Özellikle boyutu, tasarımı efsane ve benim gibi telefonu elinde ve cebinde tutmayı beceremeyen sürekli düşüren biri bile bir kez düşürdü, oda elimden değil durduğu yerden. Zero Nano Glass kırılmaz camım geldi takması çok kolay almak isteyen icin:
Dediğim gibi takması kolay incecik hissedilmiyor bile. Yanında ekstra silikon kılıflar var ama bence almayın kutudan çıkan kılıf daha ince.

Şunu farkettim, Xiaomi nin stabil romlari bile çok eksigi var. Yani aslında stabiller bile stabil değiller. Mesela pil yüzdesini ekranda gösterme yok. İşte YouTube full ekran olacaktı sözde olmuyor filan. Bu tarz ufak tefek eksikleri hep var stabilde bile. O yüzden aslında biraz daha çekici geliyor bana tel, hep bir bekleyiş içindesin. Firma politikası sanırım bu beklentiye sokuyor yavas yavaş veriyor damara :)

demircialptekin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alptekin
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
21
Hocam 3 sorun var benim gözümde. Kilit ekranında 3-5 mesaj gelince sadece son mesaj görünüyor(Bildirim çubuğu değil) picture in picture modu tarayıcıda var YouTube uygulamasında olmuyor. YouTube tam ekran yapamıyorum ama izlediğim videolarda oluyordu. Çözemedim gitti.

Bu arada şarj yüzdesi zaten görünmeyecek deniyordu çentikten dolayı. Fakat miui 10 ile pil ikonunun içinde görünecekmiş yüzde
Evet son izlenimlerim;
Telefonumu çok sevdim. Özellikle boyutu, tasarımı efsane ve benim gibi telefonu elinde ve cebinde tutmayı beceremeyen sürekli düşüren biri bile bir kez düşürdü, oda elimden değil durduğu yerden. Zero Nano Glass kırılmaz camım geldi takması çok kolay almak isteyen icin:
Dediğim gibi takması kolay incecik hissedilmiyor bile. Yanında ekstra silikon kılıflar var ama bence almayın kutudan çıkan kılıf daha ince.

Şunu farkettim, Xiaomi nin stabil romlari bile çok eksigi var. Yani aslında stabiller bile stabil değiller. Mesela pil yüzdesini ekranda gösterme yok. İşte YouTube full ekran olacaktı sözde olmuyor filan. Bu tarz ufak tefek eksikleri hep var stabilde bile. O yüzden aslında biraz daha çekici geliyor bana tel, hep bir bekleyiş içindesin. Firma politikası sanırım bu beklentiye sokuyor yavas yavaş veriyor damara :)

Frohell

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nijat Hamid
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
45
Arkadaslar Mi 8 tam performansina gucune MIUI 10 ile kavusacak.Adamlar Mi 8 icin MIUI 9-u yeniden duzenleyemezler.Onun yerine herkeso MIUI 10-a fokusladilar.MIUI 10-u bekleyelim daha iyi olacak

anilatilla

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet Anıl
Cihazım
Mi band 3
Konular
4
Arkadaslar Mi 8 tam performansina gucune MIUI 10 ile kavusacak.Adamlar Mi 8 icin MIUI 9-u yeniden duzenleyemezler.Onun yerine herkeso MIUI 10-a fokusladilar.MIUI 10-u bekleyelim daha iyi olacak
İşte bende onu diyorum MIUI 10 neden halen çıkmadı. Yani telefonu çıkartıp yazılımını 3 ay sonra çıkarmak şirket politikası galiba demek istedim.

Frohell

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nijat Hamid
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
45
İşte bende onu diyorum MIUI 10 neden halen çıkmadı. Yani telefonu çıkartıp yazılımını 3 ay sonra çıkarmak şirket politikası galiba demek istedim.

Ha bak ona katiliyorm.Xiaomi o bakimdan yalan soyledi kullanicilarina. Telefon duyuruldugu zaman MIUI 10 ile gelecek dendi.hala bir cok sitede MIUI 10 olarak gosteriliyor telefon. Sonra bunlarda MIUI 9.5 EE ise miui 10 olacak dendi amam onda da 9.5

Üst Alt