Haber Migros mi 5s iade şikayet

Ertugrul003

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ert
Cihazım
Mi5s
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şikayet edildi burdan migros zedeler olarak durum kontrolü yapalım kimler ne yaptı diye iade ve şikayet sonuçları mı paylaşalım...

Ertugrul003

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ert
Cihazım
Mi5s
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Migros ısrar la sattığı mi5s leri iade almıyor hepsiburadaya helal olsun kendi sattığı ürünleri iade alıp para iadesine baslamış. Sonuçta taplatılmasına karar verilmiş ise cihazı ülkeye kimin ithal ettiği önemli değil marka ve modeli tutuyor ise iade almak mecburiyetinde hepsi aynı fabrika dan çıkıyor öyle değilmi

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Migros ısrar la sattığı mi5s leri iade almıyor hepsiburadaya helal olsun kendi sattığı ürünleri iade alıp para iadesine baslamış. Sonuçta taplatılmasına karar verilmiş ise cihazı ülkeye kimin ithal ettiği önemli değil marka ve modeli tutuyor ise iade almak mecburiyetinde hepsi aynı fabrika dan çıkıyor öyle değilmi
Değil... Öyle bir mecburiyeti yok. BTK kararı açıkça sadece Evo tarafından ithal edilen cihazların toplatıldığını belirtmiş.

LORDBONZ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MEHMET
Cihazım
POCO F3 250Gb
Meslek
Teknisyen
Konular
11
Benim bir arkadaşım carrefour dan mi 8 pro aldı birgün sonra baktık ki imei kayıtlı degildi avmye gittik neden böyle oldugunu sorduk toplu şipariş verdikleri ve toplu şekilde imei kaydettikleri için dediler ve o anda imei kayıt oldu bence çok saçma bi durum

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29

öyle olurmu ya :)

Üst Alt