- Adım
- Noyan
- Cihazım
- Xiaomi Mi 9TPro
- Konular
- 55
Arkadaşlar migrate apk diye bişey varmış soft hard brick olan telefona iyi geliyormuş bilgisi olan var mıdır?
Sanırım sorunuz kendi içinde bir mantık hatası içeriyor.Arkadaşlar migrate apk diye bişey varmış soft hard brick olan telefona iyi geliyormuş bilgisi olan var mıdır?
sanırım brick olmadan once kuruluyor ve brick olmasını engelliyor mantıgı ile calısıyor oyle olsa bile gene de mantıksız bir apk nasıl engelleyebilir kiSanırım sorunuz kendi içinde bir mantık hatası içeriyor.
Brick olmuş bir cihaza bahsettiğiniz apk nasıl kurulacak?
Kuruldu diyelim zaten açılmayan cihazda uygulama nasıl çalıştırılacak?
Açıklayabilirseniz sevinirim.
Hocam cihazımı defalarca brick etmişliğim var. Bootloop'a düşürmüşlüğüm var, içinden İşletim sistemini silmişliğim var, düşünüyorum da keşke bahsettiğiniz şekilde uygulama ile çözülecek bir şey olsaydı. En başta Titanium Backup olmak üzere Lin2Sd, TWRP, Flasfy, Magisk, Xposed, RootExplorer ve daha nice sayamadığım uygulamayı çöp sayar arkama yaslanıp keyfime bakardım.sanırım brick olmadan once kuruluyor ve brick olmasını engelliyor mantıgı ile calısıyor oyle olsa bile gene de mantıksız bir apk nasıl engelleyebilir ki(belki de işe yarayan bir uygulamadır araştırmak lazım.)
Hocam cihazımı defalarca brick etmişliğim var. Bootloop'a düşürmüşlüğüm var, içinden İşletim sistemini silmişliğim var, düşünüyorum da keşke bahsettiğiniz şekilde uygulama ile çözülecek bir şey olsaydı. En başta Titanium Backup olmak üzere Lin2Sd, TWRP, Flasfy, Magisk, Xposed, RootExplorer ve daha nice sayamadığım uygulamayı çöp sayar arkama yaslanıp keyfime bakardım.
işimiz uygulamalara kalsaydı geliştirici ve cihaz tamiri yapan hiç bir arkadaşa gerek kalmazdı.
Lütfen sözlerimi yanlış anlamayınız. sadece böyle bir şeyin mümkünatının olamayacağı fikri üzerinden hareket ediyorum.
İyi forumlar dilerim.
hocam uygulamayı biraz araştırdım standart bir rom geçiş uygulaması standart bizim yaptıklarımızdan farkını goremedim
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Sizlere de iyi forumlar hocam.
Titanium Backup gibi mi hocamhocam uygulamayı biraz araştırdım standart bir rom geçiş uygulaması standart bizim yaptıklarımızdan farkını goremedim
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Sizlere de iyi forumlar hocam.