Yardım miFlashdan sonra klon imei smsi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

redminote4kullanicisi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
RN8
Konular
119
demin miFlashla rom attım ardından yasal uyarı geldi. Klon imei tespit edilmiştir bu ayın sonunda kapanacaktır diye..
Yazın telefoncuya özellikle kendi imeimi verdim patlamasın diye. Varya ne desem az şimdi bu adama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

adama mesaj attım diyor ki devlet kapatmış . yani ben başka birine de bunu girmedim demeye getiriyor ?? doğru olabilir mii??

Son düzenleme:

yasin333

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi mi 9t
Konular
0
Bence aynı imeiyi başkasına da atmadan klona düşme şansı yok eğer kendiniz imeisini aldığınız telefonu açıp hat takmadıysanız.Bende çok arkadaşıma ve kendime böyle imei attım kendileri getirdiler imeileri hiçde klona düşenini görmedim.Birde devlet kapatmış diyor ha yok başka kim kapatacaktı?

redminote4kullanicisi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
RN8
Konular
119
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence aynı imeiyi başkasına da atmadan klona düşme şansı yok eğer kendiniz imeisini aldığınız telefonu açıp hat takmadıysanız.Bende çok arkadaşıma ve kendime böyle imei attım kendileri getirdiler imeileri hiçde klona düşenini görmedim.Birde devlet kapatmış diyor ha yok başka kim kapatacaktı?
hocam ben o telefonu kardeşime vermiştim o yüzden mi oldu yani??
bu arada adam dedi dükkana gel hallederiz, para da vermem dedim, aynen dedi.

yasin333

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi mi 9t
Konular
0
hocam ben o telefonu kardeşime vermiştim o yüzden mi oldu yani??
bu arada adam dedi dükkana gel hallederiz, para da vermem dedim, aynen dedi.
Hat takıldıysa o yüzden evet.Verdiğiniz telefonda klona düşmüştür fatura ibraz edilerek 250 tl karşılığında açılıyor ve sadece kendi sim kartınız çalışabiliyor.İmeisini aldığınız telefonun çöp bir telefon olması lazım sim kartının takılmaması lazım bir tane imei numarası aynı anda iki telefonda çalışmaz.

redminote4kullanicisi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
RN8
Konular
119
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hat takıldıysa o yüzden evet.Verdiğiniz telefonda klona düşmüştür fatura ibraz edilerek 250 tl karşılığında açılıyor ve sadece kendi sim kartınız çalışabiliyor.İmeisini aldığınız telefonun çöp bir telefon olması lazım sim kartının takılmaması lazım bir tane imei numarası aynı anda iki telefonda çalışmaz.
zaten çöp telefondu, kardeşimin telefonu kırıldı bende zaten gitmiş diye verdim, cidden bilseydim vermezdim

yasin333

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi mi 9t
Konular
0
evet :( peki bu telefoncuların atacağı imei güvenilir mi? bende imei kalmadı
Onlara güvenmeyin pek seri olarak üretiyorlar imeileri onlar 3-5 ay sonra klona düşer muhtemelen en sağlamı hurda telefon imeisi tabi oda 7 sene kullanılmayınca kapatılıyor son 7 sene içinde hat takılıp sinyal alması lazım kontrol edilip e devletten öyle atmak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt