miflash/twrp beta rom kurulum sorunu

ajanblue

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
fvgfd
Cihazım
mi5
Konular
6
Bir deneyin hocam, olmazsa fastboot ile tgz uzantılı beta romu yüklersiniz.
hocam anlamadım..fastboot miflash ile zaten hata oluyorum ..nasıl kuracağımın bilgisini tarafınıza soruyorum

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam 64 bit flash'ın tanıdığını söylemişsiniz... Nasıl bir hata aldığınıza dair ekran görüntüsü rica ettim ama atmıyorsunuz... Bir hata alıyorsanız da aldığınız hatanın sebebini bu durumda söylemem maalesef mümkün değil çünkü hatalı yapılabilen onlarca şey var... En iyisi ben size rehberlerin linkini atayım ve adım adım onları takip ederek bir daha deneyin :)

Resimli Anlatım İçin : http://forum.miuiturkiye.net/konu/xiaomi-cihazlar-icin-fastboot-rom-kurma.2085/
Video Anlatım İçin : http://forum.miuiturkiye.net/konu/mi-flash-tool-ile-fastboot-rom-kurulumu.3267/

ajanblue

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
fvgfd
Cihazım
mi5
Konular
6
Hocam 64 bit flash'ın tanıdığını söylemişsiniz... Nasıl bir hata aldığınıza dair ekran görüntüsü rica ettim ama atmıyorsunuz... Bir hata alıyorsanız da aldığınız hatanın sebebini bu durumda söylemem maalesef mümkün değil çünkü hatalı yapılabilen onlarca şey var... En iyisi ben size rehberlerin linkini atayım ve adım adım onları takip ederek bir daha deneyin :)

Resimli Anlatım İçin : http://forum.miuiturkiye.net/konu/xiaomi-cihazlar-icin-fastboot-rom-kurma.2085/
Video Anlatım İçin : http://forum.miuiturkiye.net/konu/mi-flash-tool-ile-fastboot-rom-kurulumu.3267/
hocam aldığım hatayı aynen birkaç mesaj öncesinde yazdım dikkatli okumuyorsunuz sanırım :) resimle görmeniz ekstra ne kazandıracak anlam veremedim
hata kodu:
" belirtilmemiş hata 0x80004005 remote file too large "
rehbere göre adım adım yaptım .

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Ekran görüntüsünden kullandığınız Mi Flash sürüme bakacaktım. Eklediğiniz dosya dizinini kontrol edecektim. Hata aldığınız süreye bakacaktım. Mi Flash cihazınızı ne şekilde tanımış ona bakacaktım. Seçenekler ne durumda kontrol edecektim. Ayarlarda değişen var mı, Flash all seçili mi bakmam gerekliydi. Daha onlarca kriter var kontrol edilmesi gereken. Bunların her birini size teker teker yazmaya ise benim vaktim maalesef yok. Sadece bir ekran görüntüsü yeterli olacaktı ve hatayı tespit edebilecektik ancak artık çıkmam gerekiyor. Başka bir arkadaş yardımcı olacaktır size. Kolay gelsin hocam :)

ROBINHOOD

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÜNAL
Cihazım
Mi5 PRO
Konular
0
Merhaba arkadaşlar,
bende de aynı problem olduğu için buraya yazayım dedim sorunumu.
Telefonumda 7.2.4 global stabil rom vardı çok uzun zamandır güncelleme almayınca niye almıyor diye araştırdığımda
bu kararlı sürümde alamıyacağımı öğrendim ve güncel global developer romu yüklemeye karar verdim.
Önce pcsuite ile china stabil versiyonu yükledim.

cihazı unlock yaptım.
bilgisayarım win8 64 bit olduğundan 64bit miflash kurdum ve bunun ile 7.1.19 global developer romu ( 7zip ile çıkardıktan sonra )
flaşlamaya başladım. 22. saniyelerde işlem duruyor 260. saniyelerde ise; '' hata : belirtilmemiş hata 0x80004005 remote: too large '' uyarısını alıyorum.
Cihazın kablosunu söktüğümde fastboot ekranı gitti yerine penguen resmi çıktı.
pcsuite bağlanayım rom atayım dedim ama recovery moda da geçmiyor...

Ne yapmamı önerirsiniz bu durumda ?
Miflash sürümü 2016.03.30.0(64bit)

ROBINHOOD

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÜNAL
Cihazım
Mi5 PRO
Konular
0
şimdi china global stabil romu flaşladım aynı şekilde ve kurulum gerçekleşti.
Ama benim global developer romu kurmam gerek...!
Hatayı nerede yapıyorum arkadaşlar ?

browneyes45

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi mi 6
Meslek
Özel Güvenlik Görevlisi
Konular
10
Mi 5 nougat miui 8 7.1.19 beta romunu siteden indirin vede site
şimdi china global stabil romu flaşladım aynı şekilde ve kurulum gerçekleşti.
Ama benim global developer romu kurmam gerek...!
Hatayı nerede yapıyorum arkadaşlar ?

Bu siteden miflash uygulamasını indirin ve kurun c: satırında xiaomi klasoru oluşacak miflash uygulamasına gidin vede calistirin indirdiğiniz romu gösterip Flash all seçerek flashlayin

ajanblue

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
fvgfd
Cihazım
mi5
Konular
6
Merhaba arkadaşlar,
bende de aynı problem olduğu için buraya yazayım dedim sorunumu.
Telefonumda 7.2.4 global stabil rom vardı çok uzun zamandır güncelleme almayınca niye almıyor diye araştırdığımda
bu kararlı sürümde alamıyacağımı öğrendim ve güncel global developer romu yüklemeye karar verdim.
Önce pcsuite ile china stabil versiyonu yükledim.

cihazı unlock yaptım.
bilgisayarım win8 64 bit olduğundan 64bit miflash kurdum ve bunun ile 7.1.19 global developer romu ( 7zip ile çıkardıktan sonra )
flaşlamaya başladım. 22. saniyelerde işlem duruyor 260. saniyelerde ise; '' hata : belirtilmemiş hata 0x80004005 remote: too large '' uyarısını alıyorum.
Cihazın kablosunu söktüğümde fastboot ekranı gitti yerine penguen resmi çıktı.
pcsuite bağlanayım rom atayım dedim ama recovery moda da geçmiyor...

Ne yapmamı önerirsiniz bu durumda ?
Miflash sürümü 2016.03.30.0(64bit)
aynı problemden dolayı konuyu ben açmıştım fakat çözümü henüz yok..stable rom kurulurken beta rom kurulmuyor mağlesef

ajanblue

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
fvgfd
Cihazım
mi5
Konular
6
Mi 5 nougat miui 8 7.1.19 beta romunu siteden indirin vede site

Bu siteden miflash uygulamasını indirin ve kurun c: satırında xiaomi klasoru oluşacak miflash uygulamasına gidin vede calistirin indirdiğiniz romu gösterip Flash all seçerek flashlayin
miui sitesindeki 64 bit destekli olduğu söylenen miflash cihazları görmüyor..beta sürümübü zaten siteden indirdik fakat remote file to large hatası sürekli mevcut

browneyes45

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi mi 6
Meslek
Özel Güvenlik Görevlisi
Konular
10
miui sitesindeki 64 bit destekli olduğu söylenen miflash cihazları görmüyor..beta sürümübü zaten siteden indirdik fakat remote file to large hatası sürekli mevcut
6.11.10 surumunu yukleyip guncelleyici ile 7.1.19 surumune yukseltebilirsiniz

Üst Alt