Hocam biraz daha açık yazabilir misiniz?
1. TWRP'yi hangi yolla ve hangi dosya ile yüklediniz?
2. Brick oldu derken neyi kast ediyorsunuz? Cihaz bootloopda mı kaldı? Recovery'e giriyor mu? Fastboot'a geçiyor mu?
4. Mi Flash ile ne şekilde yükleme yapıyorsunuz? Hangi romu yükleyeceksiniz? Hangi Mi Flash sürümüü kullanıyorsunuz?
3. Brick demişsiniz ama TWRP'den işlem yapılıyor yazmışsınız? TWRP'ye giriyorsanız hangi romu yüklemeye çalışıyorsunuz?
4. Mi Flash ve TWRP aynı hatayı vermez...
5. Şu an cihaz ne durumda?
6. Hatta en doğru soru, siz ne yapmak istiyorsunuz da yapamıyorsunuz?
1-twrp yi forumda anlatıldığı şekilde adb flash recovery c:\ x.img şeklinde kurdum version son
2-twrp sonrası fastboot simgesi gitti. mi simgesinde takılı kaldı miui açılmadı.adb üzerinden fastboot a giriyor.adb üzerinden fastboot boot c:\twrp.img ile twrp ye giriyordu.
3-sonra wipe yapıp twrp den rr5.8 yükledim kurulumda sorun olmadı.eu beta romu twrpden kurmayı denediğimde suceed deyip yükleme yapmadı. 2 maddedeki açılmama problemi devam etti.
miflash ile global beta romu yüklemeye çalıştım .geçerli dosya olandan büyük hatası verip kurulumu tamamlamadı
4-twrp den belirtilen şekilde wipe yaptıktan sonra geri gelip installdan dosyayı seçiyorum.miui beta romu kurmak istiyorum.twrp beta olandan önceki kararlı son sürüm
5-cihazda rr5.8 yüklü fakat stabil değil fotograf çekme butonunu algılamıyor