Çözüldü MiFlash Programında Can not found file Hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Jude2World

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kağan
Cihazım
Xiaomi Mi9T
Konular
7
Merhaba, bugün xiaomi mesaj atmış cihazın unlock işlemini hallettim hemen rom yüklemeye kalktım elimde 2 tane indirilmiş dosya var ikisinide resmi siteden indirdim fakat flashlamaya çalışırken ''Can not found file flash_all_except_storage.bat'' hatası veriyor acaba yanlış bir rom mu indirdim diye düşünüyorum fakat doğru olması gerekiyor birini bu sayfadan diğerini bu sayfadan indirdim ikisinde de aynı hata var nerede yanlış yaptım acaba ? Global Developer rom atmaya çalışıyorum.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Merhaba, bugün xiaomi mesaj atmış cihazın unlock işlemini hallettim hemen rom yüklemeye kalktım elimde 2 tane indirilmiş dosya var ikisinide resmi siteden indirdim fakat flashlamaya çalışırken ''Can not found file flash_all_except_storage.bat'' hatası veriyor acaba yanlış bir rom mu indirdim diye düşünüyorum fakat doğru olması gerekiyor birini bu sayfadan diğerini bu sayfadan indirdim ikisinde de aynı hata var nerede yanlış yaptım acaba ? Global Developer rom atmaya çalışıyorum.

Kırmızı ile işaretlediğim dosyayıda Zip ile açıp, içindeki dosyaları çıkaracaksınız

Oyla:

Jude2World

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kağan
Cihazım
Xiaomi Mi9T
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kırmızı ile işaretlediğim dosyayıda Zip ile açıp, içindeki dosyaları çıkaracaksınız

Çok teşekkür ediyorum artık tüm olayı çözdüm bu konuda bir daha rahatsız etmeyeceğim inşallah.

Oyla:

Srdrkaya

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Serdar Kaya
Cihazım
Mi4
Konular
0
ben söylenenleri yaptım bilgisayarda onayladı ama telefon sürekli yüklemeyi tekrar ediyor ve telefon açılmıyor. resetledim yine açılmadı aynı şekilde yükleme çubuğu geliyor doluyor ve tekrar MI yazısı çıkıyor 2 saat oldu hala aynı reset falan attım değişen bişey yok.

Son düzenleme:
Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt