En altta düzeltmediyseniz otomatik clean all and lock işaretli hocam o yüzden olabilirzenex hocamıza ozel mesaj yolladım cevap beklıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yanlış rom olmadıgına eminim ama clean all and lock seçili olup olmadıgından emin degilim..
Zenex hocam size dönüş yapacaktır yapılması gerekeni söyleyecektir.Sabahtan beri bu sorunla ugrasıyorum bi çözüm bulamadım son olarak uzaktan müdaleyle yardım bulmaya çalıyorum..
TAVSİYEM cihazın arkasını açın batarya bağlantısını kesin tekrar takın ve pc ye bağlayın ( hiç bir tuşa basmadan) pc den driver yükleme veya bağlantı sesi gelirse romu yeniden flash layın tepki yok ise tekrar bataryayı söküp ses kısma tuşu ile bağlamayı deneyin pc den tepki var mı yok mu duruma göre tekrar flashtesekkürler arkadaslar insallah beklıyorum hocamızdan cevap
ben redmi note8t redmi note 8 romu miroom yukledim kardesdeki gibi oldu cihazim cope dondu nasil duzelte bilirim?Yanlış rom yada clean all and lock seçili olmadığına emin misiniz rom yüklerken ?
Konuya çözüm bulabıldınız mı?tesekkürler arkadaslar insallah beklıyorum hocamızdan cevap