Arkadaş cihazı edl moda almış zaten, yukarıda yazmış ama maalesef yetkili hesapla olmuyor bu hatanın çözümü. Bende developer yetkisi bile var, olmuyor maalesef... Başka bir hata bu, ben de henüz bulamadım, bulursam kocamaaaaaaaan bir başlık açıp yazacağım zaten. Zira artık bu forumda millet bulduğu çözümleri yazmayı bırakmış, biri bir şey sorarsa özelden yaz (ücret konuşalım), ya da şuna telefonunu kargoyla gönder tarzında dönüşler yapılıyor. Kullanıcısı bu kadar ticari kafalı olan bir marka da bizi ne kadar acımasızca düdüklese yeridir.

Bir çoğunun ancak box ya da Jtag ile çözülür dediği sorunlar bile bazen yardımlaşma ile ve yazılım yoluyla rahatça çözülebiliyor. Araştırmaktan vazgeçmeyin. Ha çözülemeyen de oluyor mu oluyor... 2013 yılında discovery elite telefonum brick olmuştu, garantiye göndermiştim. bana o yıl 450 lira masraf çıkarmışlardı. Tahmin edeceğiniz gibi anakart değişecek dediler. Yaptırmadım, bir hafta her boş kaldığımda araştırdım ve çözümünü buldum, yabancı forumlara da yazdım (zira başka ülkelerde Gionee adı altında da satılıyordu, general mobile da onlardan alıyordu). Başka bir forumda çözümü yazınca durumun vehametini gördüm. Meğer General mobile millete o kadar saçma sapan rakamlar çıkarmış ki.. İlk bir ayda 4 bine yakın kişi okudu, aldığım duanın haddi hesabı yok... Eskiden böyleydi telefon dünyası, yardımlaşma vardı... Artık kör tuttuğunu hesabı...