Sicilime de ömür boyu işlenir... Sanırım en iyisi geri adım atmak.20 gündür maaşımı vermiyosunuz yeteri kadar yemekte getirmiyosunuz nasıl geçinicez yada yarı aç yarı tok çalışıyoruz ama peynir ve noodle için mahkemeye vermeyin anlaşabiliriz ortayolu bulabiliriz mesela 20 gündür vermediğiniz maaşımdan vazgeçebilirim buda benim cezam olsun diyebilirsin.
Eğer mahkemeye verirse hırsızlıktan yargılanırsın 6 ay ile 1.5 sene hapis cezası kararı çıkartılır sonra sicilin temizse denetimli serbestliğine çevirirler karakola gidip imza atarsın sürekli.
O zaman hani 10 günlük maaşımı keselim desem... Keşke bir tane avukat olsa burada...Livix, Bu benim yakaladığım Allah bilir daha neler çaldın derse ?
Evet hocam en iyisi biraz para içerde bırakmak sanırım. Önemli olan sicil sonuçta. Bir daha böyle bir şey kesinlikle yapmam. Cidden okuyan herkes için söylüyorum canınız mi çekti sakız bile almayin....Livix, İçin rahat olsun,seni işden çıkarmak için yapıyor bir daha 3 harfli marketlerin önünden bile geçme
talhacker hocamın dediğini yapın, helalleşin ayrılın,mahkeme ile felan uğraşmaz iş yeri sahibi merak etmeyin,geçmiş olsun bu da kulağınıza küpe olsun bir daha izinsiz kimsenin ne malını ne de günahın ı almayın....