- Adım
- Yusuf
- Cihazım
- S23, Mi 9 SE
- Konular
- 40
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- One ui 6.1
- Telefon Modeli
- S23
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
Merhaba 1 haziranda outlook uygulamasına girdiğimde ekranda "girişi onayla" yazıyordu yani biri benim şifremi doğru bilmiş ve 2 adımlı doğrulamaya denk gelmiştim. Hemen şifremi değişritdim cihazlardan çıkış yaptım ama 3 haziranda giriş olmadan bana benim mailim üzerinden bir fidye maili attı.
Hesap hareketlerine bakınca günde yüzlerce defa giriş denemesi yaptığını ama hiçbirinde başarılı olamadığını gördüm, imap protokolü üzerinden de birkaç senkronizasyon denemesi atmış ama onlar da başarısız. Peki bu kişi hesabıma giremeden nasıl benim mailim ile bana mail atıyor ? (Microsoft hesabım aylardır sadece samsung telefonumda var pcde falan yok, her güncellemeyi yaparım toprak koç harici bir apk bile kurmadım)
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hesap hareketlerine bakınca günde yüzlerce defa giriş denemesi yaptığını ama hiçbirinde başarılı olamadığını gördüm, imap protokolü üzerinden de birkaç senkronizasyon denemesi atmış ama onlar da başarısız. Peki bu kişi hesabıma giremeden nasıl benim mailim ile bana mail atıyor ? (Microsoft hesabım aylardır sadece samsung telefonumda var pcde falan yok, her güncellemeyi yaparım toprak koç harici bir apk bile kurmadım)