Yardım MiBox'ın bazı kumanda tuşlarının KeyEventlarına Erişemiyorum :(

Blue_Wolf

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yavuz
Cihazım
MiBox
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Oreo 8.0
Telefon Modeli
MiBox
Bootloader Kilidi
Kapalı
Yazmış olduğum bir programda KeyEvent ile MiBox cihazın kumanda tuşlarına erişmeye çalışıyorum. Ama sadece KeyEvent.KEYCODE_BACK ve DPAD tuşlarından cavap dönüyor ... Ses Açma ve Kapama, Home Tuşu vb. Tuşların KeyEvent'ları cavap dödürmemektedir...
Kullanmış olduğum cihaz MiBox ve uzerinde Android 8.0 Oreo bulunmaktadır.
Konuyla ilgili önerilerinizi veya yardımlarınızı bekliyorum.

procodertr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
MI 13
Meslek
Yazılımcı
Konular
23
MiBox Kumandasını Pad Olarak Görüyor Pad HAreketleri İle Mibox Yönetebiliyorsunuz. Örneğin DPAD Up Yukaru DPAD Down Aşağı Gibi.

Oyla:

Blue_Wolf

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yavuz
Cihazım
MiBox
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
MiBox Kumandasını Pad Olarak Görüyor Pad HAreketleri İle Mibox Yönetebiliyorsunuz. Örneğin DPAD Up Yukaru DPAD Down Aşağı Gibi.
Belirttiğiniz gibi DPAD Tuşlarına erişebiliyorum. Sürüm güncellemesi yapmadan önce (Android 5.1) KeyEvent.KEYCODE_VOLUME_UP ve KeyEvent.KEYCODE_VOLUME_DOWN tuşlarınada erişebiliyordum. Sürüm güncellmesi ile birlikte bu tuşlarıda dinleyemiyorum.
Bunun sebebi Android Surumu ile alakalımı yoksa MiBox 'a özel bir durumdan kaynaklanmaktadır?

Oyla:

procodertr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
MI 13
Meslek
Yazılımcı
Konular
23
Belirttiğiniz gibi DPAD Tuşlarına erişebiliyorum. Sürüm güncellemesi yapmadan önce (Android 5.1) KeyEvent.KEYCODE_VOLUME_UP ve KeyEvent.KEYCODE_VOLUME_DOWN tuşlarınada erişebiliyordum. Sürüm güncellmesi ile birlikte bu tuşlarıda dinleyemiyorum.
Bunun sebebi Android Surumu ile alakalımı yoksa MiBox 'a özel bir durumdan kaynaklanmaktadır?

Çok büyük olasılık android ile ilgili mibox içinde saf android kullanıyor pek miboxluk durum yok.

Oyla:
Üst Alt