ByKatre Kafasına Göre.. Emekli Yönetici Uzman Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Muhammed Cihazım Mi9 SE Konum İstanbul Katılım 9 Ocak 2015 Konular 72 Mesajlar 2.302 Tepkime puanı 457 Puanları 148 28 Şubat 2015 #1 Uykum çok ağır bazen alarm bile sökmüyor bu mi band uyandırır mı yaw deneyen var mı?
ByKatre Kafasına Göre.. Emekli Yönetici Uzman Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Muhammed Cihazım Mi9 SE Konum İstanbul Katılım 9 Ocak 2015 Konular 72 Mesajlar 2.302 Tepkime puanı 457 Puanları 148 1 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi #11 Aramada mı cevaplandırılmıyor. Ben yanlış biliyorum demekki o zaman ne işe yarıyor hocam bu MiBand Oyla: Oyla 0 Downvote
chatin_62 Süper Üye Onursal Yönetici Premium Üye Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Çetin Cihazım Xiaomi 12TPro Meslek Bilgi Teknolojiler Konum İstanbul Katılım 7 Mayıs 2014 Konular 99 Mesajlar 8.982 Çözümler 1 Tepkime puanı 6.719 Puanları 338 1 Mart 2015 #12 ByKatre' Alıntı: Aramada mı cevaplandırılmıyor. Ben yanlış biliyorum demekki o zaman ne işe yarıyor hocam bu MiBand Genişletmek için tıkla ... Verdiğim linke bir göz attınız mı? O linkte ne işe yaradığı anlatılıyor zaten. Oyla: Oyla 0 Downvote
ByKatre' Alıntı: Aramada mı cevaplandırılmıyor. Ben yanlış biliyorum demekki o zaman ne işe yarıyor hocam bu MiBand Genişletmek için tıkla ... Verdiğim linke bir göz attınız mı? O linkte ne işe yaradığı anlatılıyor zaten.
ByKatre Kafasına Göre.. Emekli Yönetici Uzman Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Muhammed Cihazım Mi9 SE Konum İstanbul Katılım 9 Ocak 2015 Konular 72 Mesajlar 2.302 Tepkime puanı 457 Puanları 148 1 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi #13 Baktım hocam eyvallah. Pek bi esprisi yok o zaman. Oyla: Oyla 0 Downvote
chatin_62 Süper Üye Onursal Yönetici Premium Üye Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Çetin Cihazım Xiaomi 12TPro Meslek Bilgi Teknolojiler Konum İstanbul Katılım 7 Mayıs 2014 Konular 99 Mesajlar 8.982 Çözümler 1 Tepkime puanı 6.719 Puanları 338 1 Mart 2015 #14 Re: RE: MiBand Hakkında Bir Soru. ByKatre' Alıntı: Baktım hocam eyvallah. Pek bi esprisi yok o zaman. Genişletmek için tıkla ... Bu kişiden kişiye değişir. Benim hiçbir işime yaramayan ama birçok kişi için hayati öneme sahip milyonlarca şey sayılabilir. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Oyla: Oyla 0 Downvote
Re: RE: MiBand Hakkında Bir Soru. ByKatre' Alıntı: Baktım hocam eyvallah. Pek bi esprisi yok o zaman. Genişletmek için tıkla ... Bu kişiden kişiye değişir. Benim hiçbir işime yaramayan ama birçok kişi için hayati öneme sahip milyonlarca şey sayılabilir. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk