Rehber Miband 4 Atatürk Teması

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.301
Manuel olarak yükleme

Eğer henüz yapmadıysanız öncelikle:
  1. MiFit uygulamasını kurun, Mi Band 4 ile bağlantısını yapın ve varsa son güncellemeleri alın.
  2. MiFit uygulamasını açın ve herhangi bir temayı uygulayın.
Temayı yüklemek için:
  1. Ekteki dosyayı indirin. (Tema dosyaları genelde .BIN uzantılı olurlar, eğer bir ZIP arşivi indirdiyseniz önce onu dışarı çıkartın)
  2. Daha sonra telefonunuzu bilgisayara bağlayın ve şu dosya yoluna gidin: Android/data/com.xiaomi.hm.health/files/watch_skin_local/
  3. Burada şu anda Mi Band 4 cihazınızda uygulanmış olan temanın .BIN uzantılı dosyasını göreceksiniz. Öncelikle her ihtimale karşı bu dosyayı bilgisayarımızda bir yere yedekleleyin daha sonra telefondaki dosyayı silin.
DİKKAT : Bu aşamada burda ismi uzun bir klasör vardır arkadaşlar. Sayı ve rakamlardan oluşabilir. Eğer bu şekilde birden çok dosya varsa şuan bilekliğinizde hangisi uygulanmış ise onu bulmalısınız. O ismi uzun dosyaların içine tek tek girerek bunu bulabilirsiniz. Burda adın .BIN ile biten dosyanın ismini kopyalayın ve daha sonra o klasör içindeki dosyaları silin ve zipten çıkardığınız 4 adet dosyayı bunun içine atın. Sonra attığınız dosyalarda yine .BIN ile biten dosyaya biraz önce kopyaladığınız ismi verin.

1. MiFit uygulamasını açın ve aynı temayı tekrar uygulayın.
Bu adımlardan sonra Mi Band 4 cihazınızda indirdiğiniz temayı görmeniz gerekiyor.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Temayı facebookta Bekir Yaprak diye bir arkadaşımız yapmış kendisinin ellerine sağlık

Ekli dosyalar

• Mi band 4 Atatürk tema(Bekir Yaprak) .zip
    93,2 KB · Görüntüleme: 72

tarakbumba

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Atilla
Cihazım
Mi Note 3
Konular
4
Teşekkürler. Bilekliğime hemen kurdum. Çok güzel oldu.

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt