Alış Miband 2(%37.99),ekran koruyucusu($1.79), yedek kayış($4.49 or $13.99)

legendofbedwyr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Melih
Cihazım
Oneplus One
Konular
0
yaw 26$ dan cıkan ürün karaborsa oldu diye 40 küsura cıktı tr de 200 olmuş :) 5 6 ay bekleyecem ben ki normal fiyatına düşsün bu haliyle alınmaz

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
yaw 26$ dan cıkan ürün karaborsa oldu diye 40 küsura cıktı tr de 200 olmuş :) 5 6 ay bekleyecem ben ki normal fiyatına düşsün bu haliyle alınmaz
Sorun 26$'dan alamıyor olmanız. 40$'dan ucuza bulanlar kapışıyor.
Ayrıca üzerine diğer vergilerden vazgeçtim en azından KDV biniyor.

Sent from my MI PAD using Tapatalk

Supedy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can
Cihazım
Mi 5
Konular
8
burada da satışa çıkmış. 179 lira. En hesaplısı burası gözüküyor, ilgilenen arkadaşlara. Ben semers'den sipariş vermiş bulundum ancak burada 10 lira daha hesaplı. Hoş hepsiburada 30 lira hediye kuponu verdi o ayrı.

legendofbedwyr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Melih
Cihazım
Oneplus One
Konular
0
hocam siz pahalısınız anlamına gelmesin ürün şu anda çindeki arkadaşların fırsatçılığı yüzünden böyle aliexpresste 15 gün için de 45$ 30 gün içinde shipping 40$ die satış bile gördüm :) ki ürün 180tl de eder ürün ama 6 ay sonra fiyatı sizdede globaldede düşecek ben önce telefon alacağım için ozamanı bekleycem :)

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
hocam siz pahalısınız anlamına gelmesin ürün şu anda çindeki arkadaşların fırsatçılığı yüzünden böyle aliexpresste 15 gün için de 45$ 30 gün içinde shipping 40$ die satış bile gördüm :) ki ürün 180tl de eder ürün ama 6 ay sonra fiyatı sizdede globaldede düşecek ben önce telefon alacağım için ozamanı bekleycem :)
Evet aynen böyle. Birkaç ay içinde gerçek fiyatına zaten düşecek.
Aslında burada söyle bir durum var.
Bazı arkadaşlar var, cihazlar çıktıktan hemen sonra niçin getirmedik diye sitem ediyorlar, bazıları çok ağır eleştirilerde bulunuyorlar. Durumu anlatıyorsunuz ikna olmuyorlar. Mi5 yüzünden bizlere demediğini bırakmayan arkadaşları hepiniz okuyorsunuz.
Diğer yandan bu sefer bir cihazı çıktığı gibi getirmek için elinizden geleni yapıp, mümkün olan en uygun fiyata temin edip ki bu fiyat bile zaten karaborsa, getiriyorsunuz ama bu sefer de burada yada facebook sayfasında okuduğumuz gibi yuh, oha, fırsatçılar v.b. ithamlarla karşılaşıyorsunuz. Kaldı ki şu anda piyasadan alınabilecek en ucuz fiyata satıyoruz.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Evet aynen böyle. Birkaç ay içinde gerçek fiyatına zaten düşecek.
Aslında burada söyle bir durum var.
Bazı arkadaşlar var, cihazlar çıktıktan hemen sonra niçin getirmedik diye sitem ediyorlar, bazıları çok ağır eleştirilerde bulunuyorlar. Durumu anlatıyorsunuz ikna olmuyorlar. Mi5 yüzünden bizlere demediğini bırakmayan arkadaşları hepiniz okuyorsunuz.
Diğer yandan bu sefer bir cihazı çıktığı gibi getirmek için elinizden geleni yapıp, mümkün olan en uygun fiyata temin edip ki bu fiyat bile zaten karaborsa, getiriyorsunuz ama bu sefer de burada yada facebook sayfasında okuduğumuz gibi yuh, oha, fırsatçılar v.b. ithamlarla karşılaşıyorsunuz. Kaldı ki şu anda piyasadan alınabilecek en ucuz fiyata satıyoruz.

En güzelini apple yapıyor galiba... Ne yapsak, ne etsek yaranamıyoruz gibi geliyor. :^)

Supedy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can
Cihazım
Mi 5
Konular
8
En güzelini apple yapıyor galiba... Ne yapsak, ne etsek yaranamıyoruz gibi geliyor. :^)
Kimse kimseye zorla bir şey satmiyor. Yurt dışı on odene fiyatları malum yerlerde bile 130 larda gezinirken kimse bu fiyatı elestirmesin. Siz her zaman çıkar çıkmaz getirin tercihi alıcıya bırakın olumsuz eleştirileri goz ardı ederek. Birileri gidip 4 bin liraya iPhone 7 alsın ve mutlu olsun.

Üst Alt