Alış Miband 1S Nabız Ölçer SADECE 44 TL

blltlgn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
13
gearbest sitesi mi güvenilir
Ordan hiç alışveriş yapmadım. O da güvenli bir site ama bazen sorunlar çıkabiliyormuş. Banggood ile ilgili hiç sorun görmedim.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Kaç kere yazmışımdır bilmiyorum ama maalesef hiç istemesemde tekrar yazmak ihtiyacı duyuyorum.
Cihazların orjinalliklerinden emin olacağınız 4-5 site var. Bunlar Banggood, Geekbuying, Gearbest, iBuygou ve Tiny Deal siteleridir. Hepsiyle defalarca alışveriş yaptım, geri ödemeler, sorunlu cihazlar, kargo süreçleri v.s. hiçbir sorun yaşamadım. Geekbuying'ten aldığım bir ürün birkaç gün sonra 10$ düşmüştü ve ürün henüz kargoya verilmemişti, siparişi iptal edip yeniden almaya gerek kalmadan 10$ iade ettiler.
Önemli nokta mutlaka kayıtlı posta ile track numaralı olarak satınalın. Birçok site belli bir rakam üzerinde ücretsiz olarak bunu sağlıyor. Aklımda mesela Banggood var, 25$. Aldığınız ürünler bunun altındaysa ekstra olarak 1,3 ile 2$ arasında değişen ücretler ödemeniz gerekiyor, üstündeyse ücretsiz.

Ama tabiki herkes sorun yaşamayacak diye bir durum yok. Yurtiçi sitelerde, mesela hepsiburada ile, n11 ile, hızlıal ile v.s. sorun yaşamayan yokmu, illaki vardır. Peki bu buralardan alışveriş yapmaya engel mi? Aynı şey yurtdışı siteler için de geçerlidir.

bedirhan102

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Bedirhan
Cihazım
Xiaomi Note3
Konular
6
peki telefon için önere bileceginiz bir site varmı

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
peki telefon için önere bileceginiz bir site varmı
Telefonu unutun. Telefonun gelmesinin sitelerle bir alakası yok. Olay gümrükte. Ama ben yurtdışında bir adrese göndereceğim derseniz yine bu sitelerle çalışabilirsiniz.

Sent from my MI PAD using Tapatalk

Üst Alt