- Adım
- Selim
- Cihazım
- Mi5
- Konular
- 7
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaş konu başlığına mi note 3 için olduğunu da belirtse daha iyi olur.
Burası Mi Note 3 Konusu olduğundan başlıkta mi note 3 için olduğunu belirtmeme gerek var mı bilemedim..
[doublepost=1528712240,1528712173][/doublepost]
Ekran resimlerini de ben paylaşayım orjinal sitedenResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
[doublepost=1528469882,1528469441][/doublepost]Hocam orjinal konuyu iyice okusaydın belki paylaşmazdın bu romu.geliştirici;telefonunu sattığı için bu rom bi daha güncelleme almayacakmış,kendi ağzıyla söylemiş.bu roma root atmak da biraz riskli gibi.xda da ilk miui10 custom rom buLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbu.keşke bu romu türkçeye çevirseydin hocam
Romun güncelleme almayacağını biliyorum. Xda'da orijinal konuyu da o yüzden paylaştım, ilk miui10 custom rom diye attığın mi6 için ben mi note3 kullanıyorum..
[doublepost=1528712327][/doublepost]
Stabil sürüm olduğunu sana düşündüren ne hocam? geliştirici,global rom baz alarak geliştirmiş,bi tane tester bulup ona denetmiş ve sonra da paylaşmış.orjinal konuda yazan bu.orda ne alfa ne beta ne de stabil yazıyor ki bu tür romlar genelde alfa olur.ayrıca senin dediğin gibi olduğunu varsayalım,stabil romlara güncelleme gelmiyor mu sanıyorsun?teknoloji her saniye gelişip değişiyor ve güncellemelerin amacı zaten hataları giderip teknolojinin gerisinde kalmamak.arkadaşın note3 kullanıcısı olduğunu biliyorum ve elbette kendine uygun romu çevirecek.benimkisi sadece temenni-ironi karışımı bişeydi
Bu rom stabil Çin 9.5.10 sürüm üzerine inşa edilmiştir. Beta olan için orijinal konuda ayrı link vardır. Onu çevirmedim. Bu stabil olan..