Yardım Mi9T Unlock Sorunu

Eyphmnglu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eyyüp
Cihazım
Mi9T
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 11.0.5
Telefon Modeli
Mi 9T
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar Hayırlı Günler Mi9T Cihazımızı Unlock Yapalım Dedik 1200 saat (50 Gün) bekleme süresi verdi bu süreyi azaltmak için bir yöntem var mı ne yapmalıyız ve bu arada cihazın her 2 sim girişininde süreleri geçti şuanda şebeke yok kapandı cihaz ne yapabiliriz. Yardımlarını için teşekkürler..

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Merhabalar Hayırlı Günler Mi9T Cihazımızı Unlock Yapalım Dedik 1200 saat (50 Gün) bekleme süresi verdi bu süreyi azaltmak için bir yöntem var mı ne yapmalıyız ve bu arada cihazın her 2 sim girişininde süreleri geçti şuanda şebeke yok kapandı cihaz ne yapabiliriz. Yardımlarını için teşekkürler..
Hocam başvuruyu yaptığınız için artık şebekeye ihtiyaç yok yetkili hesap harici süreyi kısaltmanın da başka yolu yok maalesef

Süre bitene kadar:
Ota üzerinden Güncelleme geldiğinde yapmayınız.
Güvenlik uygulamasını çalıştırmayın
Aynı Mi hesabıyla işlem yapınız Gerekli olmadığı sürece şifre değişimi veya kullanıcı adı değişimi yapmamaya çalışınız.
Cihazımı bul Aç / Kapa yapmayınız.
Mi Cloud senkronizasyonu arada bir de olsa yapınız. Tarayıcı üzerinden de Mi Cloud'a giriş yapınız.
Farklı bir Bilgisayar veya işletim sistemi kullanmamaya çalışınız.
Farklı sürüm bir Unlock tool kullanmamaya çalışınız.
Farklı bir sim kart kullanmayınız, Sim Slotu değiştirmeyiniz. Hat taşıma işlemi yapmayınız.

archesm hocamdan alıntıdır

Oyla:

Eyphmnglu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eyyüp
Cihazım
Mi9T
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam başvuruyu yaptığınız için artık şebekeye ihtiyaç yok yetkili hesap harici süreyi kısaltmanın başka yolu yok

Süre bitene kadar:
Aynı Mi hesabıyla işlem yapınız Gerekli olmadığı sürece şifre değişimi veya kullanıcı adı değişimi yapmamaya çalışınız.
Mi Cloud senkronizasyonu arada bir de olsa yapınız. Tarayıcı üzerinden de Mi Cloud'a giriş yapınız.
Farklı bir sim kart kullanmayınız, Sim Slotu değiştirmeyiniz. Hat taşıma işlemi yapmayınız.

Ozaman Telefonu Evde bir köşeye bırakıp bekleyeceğiz mecburen :( kaldık yine tuşlu cihaza :(

Oyla:

hamzasoph

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hamza
Cihazım
redmi note 3
Konular
4
Geliştirici seçeneklerinde cihaz eklediğiniz yerden tekrar ekleyin, oradan her ekleme yaptığınızda yeniden başvuru yapılıyor. Süre sıfırlanmış oluyor. Bide xiaomitools V2 yi deneyin

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Geliştirici seçeneklerinde cihaz eklediğiniz yerden tekrar ekleyin, oradan her ekleme yaptığınızda yeniden başvuru yapılıyor. Süre sıfırlanmış oluyor. Bide xiaomitools V2 yi deneyin
Hocam şebeke olmadigi başvuru yapamaz maalesef. Kurcalamaya gerek yok

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Oyla:

Eyphmnglu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eyyüp
Cihazım
Mi9T
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynen Şebeke olmadığı için yapamıyorum artık malesef şebeke olsaydı yine bir ihtimal belki bi çözüm yolu bulunursu 2 cihazımızda aynı bu sekilde oldu malesef

Oyla:

revenge008

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Beytullah
Cihazım
Redmi Note 9pro
Konular
1
Hocam başvuruyu yaptığınız için artık şebekeye ihtiyaç yok yetkili hesap harici süreyi kısaltmanın da başka yolu yok maalesef

Süre bitene kadar:
Merhabalar Ben Cihazı Kullanıyorum Sadece Google Playden Bir Kaç uygulama İndirdim Sistem Güncellemesi Felan Yapmadım Sorun olur mu ve ben 3 4 güne baska sehire gececegim icin bilgisayarımı götüremeyeceğim baska cihazdan yapsam bir sorun olur mu acaba ?

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Merhabalar Ben Cihazı Kullanıyorum Sadece Google Playden Bir Kaç uygulama İndirdim Sistem Güncellemesi Felan Yapmadım Sorun olur mu ve ben 3 4 güne baska sehire gececegim icin bilgisayarımı götüremeyeceğim baska cihazdan yapsam bir sorun olur mu acaba ?
Hayır Google play'dan uygulama indirme sorun çıkarmaz
Evet başka bilgisayardan olur

Oyla:
Üst Alt