Parmağımı 2 defa her yönden ayrintili tarattim 2 kat daha hizli aciliyor. TEŞEKKÜRLERBildigimiz gibi Mi9T serisinin parmak izi okuyucusu diğer cihazlara göre biraz yavaş kalıyor. Daha önce mi5 cihazımda da uygulamıştım. İşaret ve başparmagımı en az iki farklı şekilde tanıtıyordum. Mi9T cihazımda ise XDA da gördüğüm bir yöntem sayesinde 1 tık arttırdım. Ve gerçekten de işe yaradı.
Parmak izini hızlandırmak için hangi parmağımızı kullanıyorsak o parmağı 3 farklı yönden taratmamız gerekiyor. Parmağınızı taratmak için ekrana her dokunuşunuzda farklı bir bölgesini taratmaya çalışın
Sağdan-Soldan ve aşağıdan olacak şekilde 3 farklı şekilde yaratıyoruz. Resimler internetten alıntıdır
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Valla hocam ben telefonu yeni aldım. Parmak izi tarayıcı kötü. Tek söylenebilecek kelime bu. Bok gibi. Eski telefonum Lenovo P2 saniyenin yarısında ekranı açmış oluyordu üstelik böyle yandan okut dik okut gibi uğraştırmadan. Parmak izi okutmaktansa pin giriyorum 3 saniye kazanıyorum .netMi9t nin yavaş kaldığına rastlamadım, 1 sn içinde açıyor, yanımda Samsung a70 kullanan arkadaş vardı, 3 sn kadar bekliyordubunu görünce bizimki yavaş değilmiş dedim