duzeltemezsin abi ben mi 9 t pro geri iade ediyorum.. kronik bildirim sorununu cozmuyolar sms wp mesenger arama kayitlari bile sorunlu...we whatsaap hergun cokuuor bende..ayrica kamerqnin 585 im lensor oldugunada inanmiuorumWhatsapptan mesaj geldiğinde bazen uyarı sesi gelmiyor. Arka plan, otomatik başlatma herşey açık durumda. Nasıl düzeltebilirim?
walla ustam samsung note 4 de bile cekilen resmi 10 metre yaklastiriyorum bulaniklasmiyordu..bunda bi tik kesiyorum cerceveyi resim bulaniklasiyo...zatem serviste iadeyi kamera hatasi olarak gecti...Evet hocam bildirimler ile ilgili sorunu doğru , düzeltmediler yıllarca , WhatsApp çökme sorunu yaşamadım. Ufak bi düzeltme : imx586. İmx363 den geçmiş birisi olarak söylüyorum:
Detay kaybı var çünkü 08um piksel ama daha iyi renk veriyor . Gayette memnunum . Ois olmadığı için sorun yaşıyor olabilirsiniz. Titretmeyin çekerken.
İade ile ilgili nasıl bir yol izlediniz. Cihazı yeni mi aldınız? Bildiğim kadarıyla iade için servise en az bikaç kez gitmesi lazım.walla ustam samsung note 4 de bile cekilen resmi 10 metre yaklastiriyorum bulaniklasmiyordu..bunda bi tik kesiyorum cerceveyi resim bulaniklasiyo...zatem serviste iadeyi kamera hatasi olarak gecti...
resim cekilince onizleme yapilmiyordu geri atiyordu galeriden..alti cizili telefon numaralarini tiklamiyordu sexenekler cikmiyordu yani ...ve whatsapp telfonda surekli donuk telefonu kittliyor siyah ekran yapiyor ...ilk iki guncelleme ile duzeldi ama wp sorjnu hala devam ediyor ayrica bildirim olaylari ekranda iconda bildirim yok face bi giriyorum 25 bildiri var her yer butun ayarlar acik olmasina ragmen...sogudum artik resmen uste az daha koyup sorunsuz bi cihaz almayi dusunuyorum..İade ile ilgili nasıl bir yol izlediniz. Cihazı yeni mi aldınız? Bildiğim kadarıyla iade için servise en az bikaç kez gitmesi lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kamera konusunda benim de büyük beklentilerim vardı ama maalesef öyle aman aman bir performansını görmedim. Sizde kamera olarak ne gibi sorunlar var yani tatmin etmeyen yönleri neler?
Aynı sorunlar bende de var dostum. Facebook tam dediğin gibi numaraları seçmemesi ve kopyalamaması da tabi ki. İadeden bahsetmiştin. Nereye iade edeceksin? Yurtiçi cihazı mı?resim cekilince onizleme yapilmiyordu geri atiyordu galeriden..alti cizili telefon numaralarini tiklamiyordu sexenekler cikmiyordu yani ...ve whatsapp telfonda surekli donuk telefonu kittliyor siyah ekran yapiyor ...ilk iki guncelleme ile duzeldi ama wp sorjnu hala devam ediyor ayrica bildirim olaylari ekranda iconda bildirim yok face bi giriyorum 25 bildiri var her yer butun ayarlar acik olmasina ragmen...sogudum artik resmen uste az daha koyup sorunsuz bi cihaz almayi dusunuyorum..
yurtici tr garantili...global kararli rom QFKEUXM iken kamera ve numara kopyalamama sorunu vardi garanti yazilim atmis QFKMİXM gecince o sorunlar duzelmis ...ama whatsapp sorunu devam ediyor garip olan ona ragmen camera arizasi icin raporu yazmislarAynı sorunlar bende de var dostum. Facebook tam dediğin gibi numaraları seçmemesi ve kopyalamaması da tabi ki. İadeden bahsetmiştin. Nereye iade edeceksin? Yurtiçi cihazı mı?