Çözüldü Mi9T Pro Twrp Sorunu

Fahoho

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fahoho
Cihazım
MI 9T PRO
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
ROM YOK
Telefon Modeli
Mİ9T PRO
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba dostlar, az önce cihazımın Bootloader kilidini açtım ve TWRP yüklerken bir hata yaptım sanırsam. Çünkü telefonum sürekli fastboot moduna geçiyor. Çünkü içindeki bütün dosyaları ilk yüklemesini başardığım TWRP ile sildim ROM ve TWRP dosyaları da bununla birlikte gitti sanırım. şuan cihazım sadece fastboot moduna geçiyor ve ben TWRP kurmak istiyorum. Yardımcı olur musunuz ?

Fahoho

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fahoho
Cihazım
MI 9T PRO
Konular
6
64 bit en iyi çalışan miflash şudur:

MiFlash

Bilgisayarınıza gerekli izinleri vererek kurunuz, sonrasında kurulduğu dizine gidip oradan yönetici olarak açınız, masaüstüne kısayolu gelmiyor

tgz uzantılı stok rom olarak şunu indirebilirsiniz mesela:

İnince zipten çıkarıp c ye kopyalayın, sonra mi flash ile bu dosyayı seçerek yükleme yapabilirsiniz
Şuan 400 saniye oldu ne kadar sürebilir tahminen ?
Cihaz meşgul diyor mesela.

Oyla:

Fahoho

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fahoho
Cihazım
MI 9T PRO
Konular
6
5 6 dakika normal, bilgisayar hızına göre az bile olabilir bazen, nedir son durum?
Şuan ROM'u kuruyorum BL filan aktif ediyorum fastboot alıp dediğiniz şekilde TWRP kurup Pixel Experience atacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5 6 dakika normal, bilgisayar hızına göre az bile olabilir bazen, nedir son durum?
Herşey tamam TWRP ekranındayım ancak Pixel ROM zip'ini atamıyorum. dediğiniz şekilde temizlediğim halde.

Son düzenleme:
Oyla:

aors

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi8 SE
Konular
44
Bilgisayar cihazı mı görmüyor, tam olarak sıkıntı nedir?

Oyla:

Fahoho

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fahoho
Cihazım
MI 9T PRO
Konular
6
Cihazı görüyor, TWRP üzerinden MTP açıyorum bağlıyorum depolama bölümü görünüyor dosyayı atıyorum Pixel Zip dosyasını ama hiç ilerleme yok sonrasında kendiliğinden kapanıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dediğiniz şekilde temizledim attığınız ROM'u yükledikten sonra ama TWRP yeniden başlatınca bir daha giremiyorum.

Son düzenleme:
Oyla:

aors

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi8 SE
Konular
44
Twrp doğru sürümü yüklediğinizden emin misiniz? Daha evvel böyle birşeye denk gelmedim hiç. Twrp yükleme yönteminiz nedir?

Oyla:

Fahoho

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fahoho
Cihazım
MI 9T PRO
Konular
6
Twrp doğru sürümü yüklediğinizden emin misiniz? Daha evvel böyle birşeye denk gelmedim hiç. Twrp yükleme yönteminiz nedir?
Davlink, Cache, System ve Data temizliyorum öncesinde Yes diyerek temizliyorum diğer taraftan ancak bu işlemleri yaptıktan sonra TWRP'de iken cihazın depolama alanı görünmüyor. Amacım sadece androidin olduğu kısmı temizlemek TWRP'nin değil.

Oyla:

aors

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi8 SE
Konular
44
Tamam bu dörtlü silinerek temizlenmiş olur, bu yapılınca twrp silinmez. Normalde bilgisayara bağlayınca telefonu görür, telefon sürücüsünde herhangi bir yere kurulmak istenen rom zip dosyası atılır. Sonra twrp ekranında install ile dosya seçilip sürgü çekilir. Ama zip dosyasını telefona atamıyor olmanız garip bir sıkıntı

Oyla:

Fahoho

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fahoho
Cihazım
MI 9T PRO
Konular
6
Tamam bu dörtlü silinerek temizlenmiş olur, bu yapılınca twrp silinmez. Normalde bilgisayara bağlayınca telefonu görür, telefon sürücüsünde herhangi bir yere kurulmak istenen rom zip dosyası atılır. Sonra twrp ekranında install ile dosya seçilip sürgü çekilir. Ama zip dosyasını telefona atamıyor olmanız garip bir sıkıntı
Hocam size ne kadar teşekkür etsem azdır ve hakkınızı ödeyemem istediğim şeyi tam olarak şuan sayenizde başardım çok ama çok sağolun.

Oyla:

aors

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi8 SE
Konular
44
Hocam size ne kadar teşekkür etsem azdır ve hakkınızı ödeyemem istediğim şeyi tam olarak şuan sayenizde başardım çok ama çok sağolun.
Rica ederim kardeşim ne demek, yardımcı olabildiysem ne mutlu :) hayırlı olsun yeni romunuz

Oyla:
Üst Alt