Yardım Mi9T Pro TWRP Nasıl Yedek Alınır?

Furkan Bektaş

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi Mi 9T Pr
Konular
10
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 10.3.3
Telefon Modeli
Mi9T Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Selamlar. Mi9T Pro cihazım var. BL kilidi açık. Şu an Global 10.3.3 sürümü yüklü.

Telefonumun yedeğini almak istiyorum. IMEI işlemi uygulandı cihaza. ROM, root işleriyle uğraşacağım ama IMEI silinir vs diye yedeğini almak istiyorum. Nasıl yedek alabilirim? Aldığım yedeği nasıl geri yükleyebilirim?

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
Twrp yüklü ise IMEI silinmez. Yedek almak için ise işlem yapmadan önce oluşabilecek sorunlara karşı backup bölümünden full yedek almanızı öneririm. IMEI için ise backup bölümünden alacağınız efs yedeğini alıp PC veya flaş bellekte saklayabilirsiniz. Geri yükleme işlemi için ise twrp restore bölümünden yükleme yapabilirsiniz.

Furkan Bektaş

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi Mi 9T Pr
Konular
10
Twrp yüklü ise IMEI silinmez. Yedek almak için ise işlem yapmadan önce oluşabilecek sorunlara karşı backup bölümünden full yedek almanızı öneririm. IMEI için ise backup bölümünden alacağınız efs yedeğini alıp PC veya flaş bellekte saklayabilirsiniz. Geri yükleme işlemi için ise twrp restore bölümünden yükleme yapabilirsiniz.
Hocam MiFlash uygulaması ile son çıkan ROM'u flashlayacağım. Bu durumda silinir mi IMEI? Veya TWRP ile son çıkan ROM'u nasıl flashlayabilirim? Telefonu tamamen sıfırdan kurmak istiyorum.

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X6 Pro 5G
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Selamlar. Mi9T Pro cihazım var. BL kilidi açık. Şu an Global 10.3.3 sürümü yüklü.

Telefonumun yedeğini almak istiyorum. IMEI işlemi uygulandı cihaza. ROM, root işleriyle uğraşacağım ama IMEI silinir vs diye yedeğini almak istiyorum. Nasıl yedek alabilirim? Aldığım yedeği nasıl geri yükleyebilirim?
Aşağıdaki Pegasus__ 'a ait
konuyu okursanız size yardımcı olacaktır.
Yalnız önerileri ve açıklamaları dikkatli okuyunuz.

TWRP Yedekle/Backup Seçenekleri Kullanımı (Görsel Ekli) | MIUI Türkiye Forumu

Furkan Bektaş

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi Mi 9T Pr
Konular
10
Aşağıdaki konuyu okursanız size yardımcı olacaktır.
Yalnız önerileri ve açıklamaları dikkatli okuyunuz.

TWRP Yedekle/Backup Seçenekleri Kullanımı (Görsel Ekli) | MIUI Türkiye Forumu
Dün akşam tek tıkla TWRP konusundaki uygulama ile telefonuma TWRP'yi kurdum. Sadece EFS yedeği almaya çalıştığımda hata verdi, "klasör oluşturalamıyor" tarzı bir uyarıydı. Zarar vermemek için çok uğraşmadım, normal reboot ettim telefonu. Zaten TWRP de uçtu sonrasında.

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
Hocam MiFlash uygulaması ile son çıkan ROM'u flashlayacağım. Bu durumda silinir mi IMEI? Veya TWRP ile son çıkan ROM'u nasıl flashlayabilirim? Telefonu tamamen sıfırdan kurmak istiyorum.
Miflaş ile silinmiyor die biliyorum. Twrpden rom yükleme yapmanız için öncelikle öncelikle zip uzantılı rom indirmeniz gerekiyor. Daha sonra vipe bölümünden format işlemi yaptıktan sonra indirdiğiniz romu cihaza atıp install bölümünden indirdiğiniz romu seçerek yükleme yapmanız gerekiyor. Forumda twrp ile format ve rom atma işlemleri detaylıca anlatımş.