- Adım
- Hüseyin
- Cihazım
- mi9t pro
- Konular
- 20
bu normal mi yoksa benim cihazla ilgili bir sıkıntı mı?
PFMIXM midir sürümünüz ? Çünkü bize henüz gelen bir güncelleme yok,sistem güncellemesi güncelleme yok göstermekteÇarşamba gecesi geldi. Ama iyi değil. Çok hata var. Bug fazla. Şarj dayanmıyor. Uygulamalar stabil değil.
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
QFKMIXMPFMIXM midir sürümünüz ? Çünkü bize henüz gelen bir güncelleme yok,sistem güncellemesi güncelleme yok göstermekte
Günlellemeyi direk mi kurdunuz, yoksa twrp den wipe data mı yaptınızGlobal surumdeyim, iki gun once geldi Bana (kararli)ve yukledim. Asiri akici ve guzel bir surum. Arayuz hizlandirma vaadleri vardi. Biraz hizlandi. Sarj suresi ayni. Fakat daha hizli sarj etmeye basladi. Simdilik gozlemlediklerim bu kadar, haaa unutmadan. Telefonu Ben English kullaniyorum ama turkce kullananlar icin uyari, foto cekildikten sonra on izleme yapamiyosunuz..
Edit: sarj suresi ayni derken batarya kullanimi kastettim. Bazi arkadaslar sarji ictigini soylemis, Ben de oyle bir durum yok
Benim cihaz rootlu degil hocam, dolayisiyla twrp yok. Direk kendisi aldi guncellemeyiGünlellemeyi direk mi kurdunuz, yoksa twrp den wipe data mı yaptınız
Henüz gelmedi muhtemelen ay sonu gelirHala gelmedi. Benim durumumda olan var mı arkadaşlar ? Mi 9T Pro Yurt dışı. Kayıtsız.
hocam aynı sorun hala devam ediyor mu cihazında. aynı şeyler bende de var ve henüz düzelme olmadı.Kameradan galeriye geçişte
Whatsapptan fotoğraf yada dosya paylaşırken
Instagrama video hikaye eklerken
Boomerang ile video çekip kaydederken sorunlar yaşıyorum. Umarım sorun android Q ile kaynaklıdır. Umarım güncellemeler gelir.
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi