Soru Mİ9T PRO Sim 2 VoLte kullanma

arifgs1995

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
6.0
Cihazım
3S PRİME
Konular
10
Merhaba cihazım mi9t pro işlem yaptıktan sonra sim 2 de volte kullanamaz oldum aslında kısmen kullanılabiliyor şöyle cihazı sadece 4g ye aldıgında geliyor volte ama çekmeyen yerlerde geçiş yapmıyor böylelikle bu sorunu aşan oldumu

alicankocak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AliCan KOÇAK
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Kalite Sorumlusu
Konular
12
Bende ilk qcn dosyasında dediğiniz durum vardı. Sonra orjinal qcn üstünden işlem yapıp Tercihen 4.5G yi seçerek kullanmaya başladım. O günden beri 4.5g olan her yerde Volte yazısıda geliyor. Hatta konuşurken aramada volte çıkıyor. Sestede bariz fark oluyor tabi. 4.5g de diğer bi olay da video arama seçeneği tabi. Qcn yani imei işlem yapılan dosyayı yeniden yaptırın bence

Oyla:

arifgs1995

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
6.0
Cihazım
3S PRİME
Konular
10
Bende ilk qcn dosyasında dediğiniz durum vardı. Sonra orjinal qcn üstünden işlem yapıp Tercihen 4.5G yi seçerek kullanmaya başladım. O günden beri 4.5g olan her yerde Volte yazısıda geliyor. Hatta konuşurken aramada volte çıkıyor. Sestede bariz fark oluyor tabi. 4.5g de diğer bi olay da video arama seçeneği tabi. Qcn yani imei işlem yapılan dosyayı yeniden yaptırın bence

hocam ben orjinal qcn dosyasını çekip editledim mümkünse qcn dosyasını paylaşırmısınız

Oyla:

Furkansss

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi maç 2
Konular
1
Hocam bendede k20 pro var aynı sorun var volte açılmıyor sim 2 de acaba sizdeki de k20 pro mu mi 9t pronun romunu ona kuruyolar

Oyla:

arifgs1995

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
6.0
Cihazım
3S PRİME
Konular
10
Hocam bendede k20 pro var aynı sorun var volte açılmıyor sim 2 de acaba sizdeki de k20 pro mu mi 9t pronun romunu ona kuruyolar

Yok hocam mi9t pro cihaz eski qcn yukluyorum geliyo şimdi cihazın sim 1 in 4 ay zamanı var o şekilde kullanıyorum orjinal qcnde sorunsuz sim 2 için denersen 4 aylık süre basliycak diye denemiyorum volte işini cozunce yazcam tekrar

Oyla:

alicankocak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AliCan KOÇAK
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Kalite Sorumlusu
Konular
12
Miroom kullanıyorum volte career açık vodafone da da volte vs ayarları açık ve 4.5g çeken yerde yanına volte otomatik geliyor. Belkide rom kaynaklıdır.

Oyla:

arifgs1995

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
6.0
Cihazım
3S PRİME
Konular
10
Miroom kullanıyorum volte career açık vodafone da da volte vs ayarları açık ve 4.5g çeken yerde yanına volte otomatik geliyor. Belkide rom kaynaklıdır.

peki sim 2 de ve işlem yapılmış cihazdamı kullanıyorsunuz miroomda denedim aynı durum vardı çünkü

Oyla:

Furkansss

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi maç 2
Konular
1
Ben de k20 pro da hocam sadece LTE alirsam geliyor eu romdayim

Oyla:

arifgs1995

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
6.0
Cihazım
3S PRİME
Konular
10
Ben de k20 pro da hocam sadece LTE alirsam geliyor eu romdayim

aynen hocam bu sorun lte alırsan geliyo ama evin bodrumuna iniyorsun 4g hala şehir içlerinde bile tam stabil degil diger bantlara geçmek gerekiyor

Oyla:

alicankocak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AliCan KOÇAK
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Kalite Sorumlusu
Konular
12
peki sim 2 de ve işlem yapılmış cihazdamı kullanıyorsunuz miroomda denedim aynı durum vardı çünkü
Evet zaten sim1 işlemden dolayı kullanılamıyor. Volte aktif etme kodlarını deneyin forumda volte vowifi ile ilgili bir konu var orayı inceleyin.

Oyla:
Üst Alt