Yardım Mi9t Pro - Redmi Note9pro

Kadirselimoglu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
9
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.0.3
Telefon Modeli
Redmi note9pro
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar suanda redmi note9pro kullaniyorum. Telefondan ekranin ips olması dışında memnunum ama mi9t pro almayi düşünüyorum amoled ekran oldugu icin. Sizce gecmeli miyim? Tecrübesi olanlar bilgi verirse mutlu olurum.

Sxiao

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
30
Mi9t pro full parlaklıkta 60 fps oyun oynarsan uzun süre ekran yanığı oluşur. Cihazı yere koyup dokunduğunda dokunmatiği iyi algılamıyor. Ayrıca çok dikkatli kullansan bile kenarları (üst-alt) bi süre sonra soyuluyor pil ömrü güncelleme geldikçe düşüyor 4000 mah bataryası var. Popup kamera canını sıkıyor ama ekran açısından iyi.

Onun haricinde iyi telefon kasma donma yaşamazsın ekran kalitesi (görünüş olarak) iyi. Güncellemeler yeni çıkan cihazlara göre çok yavaş aydan aya veriliyor. O yüzden mi 10 t pro alabilirseniz sizin için daha iyi olur diye düşünüyorum.

Oyla:

Kadirselimoglu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
9
Mi9t pro full parlaklıkta 60 fps oyun oynarsan uzun süre ekran yanığı oluşur. Cihazı yere koyup dokunduğunda dokunmatiği iyi algılamıyor. Ayrıca çok dikkatli kullansan bile kenarları (üst-alt) bi süre sonra soyuluyor pil ömrü güncelleme geldikçe düşüyor 4000 mah bataryası var. Popup kamera canını sıkıyor ama ekran açısından iyi.

Onun haricinde iyi telefon kasma donma yaşamazsın ekran kalitesi (görünüş olarak) iyi. Güncellemeler yeni çıkan cihazlara göre çok yavaş aydan aya veriliyor. O yüzden mi 10 t pro alabilirseniz sizin için daha iyi olur diye düşünüyorum.
Yorumunuz icin tesekkur ederim. Malesef mi10t proya bütçem yetmiyor. Şuanda kullandığım telefondan gayet memnunum ama ekran kalitesi beni pek memnun etmiyor ve boyut olarak buyuk geliyor(note9pro), oyun oynayan birisi degilim, ikinci el 2-3 aylik cihaz alsam mı diye kafam karıştı biraz çıkmazda kaldim. Sizce note9prodan geçmeye değer mi?

Oyla:

Sxiao

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
30
Yorumunuz icin tesekkur ederim. Malesef mi10t proya bütçem yetmiyor. Şuanda kullandığım telefondan gayet memnunum ama ekran kalitesi beni pek memnun etmiyor ve boyut olarak buyuk geliyor(note9pro), oyun oynayan birisi degilim, ikinci el 2-3 aylik cihaz alsam mı diye kafam karıştı biraz çıkmazda kaldim. Sizce note9prodan geçmeye değer mi?
Ne için geçtiğinize bağlı ekran performans içinse hiç tereddüt etmeyin. Ama şarj konusunda eskiyi arayabilirsiniz.

Oyla:

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek
CNC tekniker
Konular
9
Performans yönünden yarı yarıya fark olur bir kere mi bir cihaz ile redmi bir cihaz arasında illaki fark oluyor zaten işlemci malzeme kalitesi güncelleme mi9t pro redmi note 9 prodan eski bir cihaz olmasına rağmen bence enaz onun kadar güncelleme alır
Bana kalırsa mi9t proya herturlu geçilir ekran konusunda amoled ekranın tadı ayrıdır ki amoled ekran sorunu şans işidir biraz yanma konusunda redmi note 9pro orta seviye bir işlemci kullanırken mi9tpro amiral bir işlemci kullanır arada çok fark var :)
Ama not olarak ekleyeyim mi9t pro hala pahalı bir cihaz ikinci el alicaksaniz hiç girmeyin pil yönünden sıkıntı çekersiniz fazla bütçeniz yok ise mi10t lite cihazını da gözden gecirin
Sd750G işlemci
120hz ekran
4800 civarı pil
Ve 5G
Sıfır alinicaksa mi9t bu iki cihazıda performansta ezer geçer sd855 var boru değil :)
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt