Yardım Mi9t pro ORİJİNAL ekran değişimi!

Stereohydrate

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat Suvari
Cihazım
Mi 8
Konular
6
Arkadaşlar merhaba. Telefonumun ekranı kırıldı. Konya'da bi' yere taktırdım 700 TL'ye ama parmak izi çalışmadı, mesaj zor yazılıyor, alta üste tarama yaparken eskisi gibi tırrrrrrrrrrrrrrrrr diye yapmıyordu. Çözünürlük kötüydü, resmen beyazın arkasında pikseller görünüyor. Olay orijinal diye vermeleri ama alakası yok. KVK'yla görüştüm sadece sattıklarımıza bakarız diyor, Mi'nin Konya şubesi de aynısını söylüyor. Ben bunu nerede değiştireceğim orijinal haliyle?

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
Arkadaşlar merhaba. Telefonumun ekranı kırıldı. Konya'da bi' yere taktırdım 700 TL'ye ama parmak izi çalışmadı, mesaj zor yazılıyor, alta üste tarama yaparken eskisi gibi tırrrrrrrrrrrrrrrrr diye yapmıyordu. Çözünürlük kötüydü, resmen beyazın arkasında pikseller görünüyor. Olay orijinal diye vermeleri ama alakası yok. KVK'yla görüştüm sadece sattıklarımıza bakarız diyor, Mi'nin Konya şubesi de aynısını söylüyor. Ben bunu nerede değiştireceğim orijinal haliyle?
700 tlye nasıl bir ekran takmışlar bilmiyorum fakat orjinal ekranlar muhtemelen 1100lira civarında hocam. Yeni bir ekran taktırmak isterseniz Zenex hocama ulaşabilirsiniz.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek