Yardım Mi9t pro multitouch problemi

D1rty03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
samsung s8+
Konular
24
Herkeze saglıklı günler dilerim. Ben 4 parmak profesyonel pubg oynuyorum fakat mi9t proda şöyle bir sorun var. 4 Parmak oynayanlar bilirler baş parmaklar yürüme ve aim almayı yönetir işaret parmaklarının da birisiyle dürbün açar birisiyle ateş eder edrsiniz. dürbün açıp ateş etmek istediğimde malüm ekranda 3-4 parmak basılı olması gerekiyor. 10 kere ateş ediyorum bunların 3-4 tanesinde ya dürbün açılmıyor ya ateş basmıyor ya basıyor bırakınca hala ateş etmeye devam ediyor ya da bırakıyorum yürümeyi kesmiyor. Lütfen 3 parmak SS almayı kapat gibi ayarlardan yapılacak şeyler söylemeyin hepsini yaptım. Acaba fatkında olmadan tuttugum yerlerden avcummu dokunuyor diye parmakları kesik eldvenle bile oyadım masanın üzerinde cihazı tutmadan denedim ama sonuc aynı ve bıkmış durumdayım. Lütfen çözümü bilen varsa paylassın gerçekten çözüm bilen varsa yardımcı olsun

Massaka1

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erzan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
0
Ben donanımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum. Bende aynı şeyleri yaşıyorum ve hiçbir çözüm bulamadım. Son çare oyunu bıraktım hocam çünkü çok sinir bozucu oluyor

Oyla:

eksiomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burhan
Cihazım
Redmi Note 4
Meslek
Parfümcü
Konular
5
Revos rom çözüm olmadı mı

Oyla:

D1rty03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
samsung s8+
Konular
24
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Revos rom çözüm olmadı mı
Merhaba siz bukonuyla alakalı sanırım bir konu acmıstınız . Hayır revosun hem 10 hem de 11 tabanlı sürümünü kurdum çözüm olmadı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben donanımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum. Bende aynı şeyleri yaşıyorum ve hiçbir çözüm bulamadım. Son çare oyunu bıraktım hocam çünkü çok sinir bozucu oluyor
teşekkür ederim vakit ayırdıgın için ben ilk önce benim cihazımda var sadece zannetmiştim insanlar yorumlarında böyle birşey olmadıgını söylüyorlar ama sorunu tam anladıklarından emin değilim. Daha sonra telefonumun ekranı kırıldı ve tamir ettirdim. Yeni takılan ekran da aynı sorun var. Yani aslında herkezde var sanırım farkında değil birçok kişi

Merhaba siz bukonuyla alakalı sanırım bir konu acmıstınız . Hayır revosun hem 10 hem de 11 tabanlı sürümünü kurdum çözüm olmadı.

teşekkür ederim vakit ayırdıgın için ben ilk önce benim cihazımda var sadece zannetmiştim insanlar yorumlarında böyle birşey olmadıgını söylüyorlar ama sorunu tam anladıklarından emin değilim. Daha sonra telefonumun ekranı kırıldı ve tamir ettirdim. Yeni takılan ekran da aynı sorun var. Yani aslında herkezde var sanırım farkında değil birçok kişi
Bir de ekleme yapayım bu storeden multitouch test diye aratarak indirilen basınca renkli halkalar cıkan uygulamayla test ediyorum orada nedense normal görünüyr anlam veremiyorum

Son düzenleme:
Oyla:

jeofoking

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umit
Cihazım
Mi 9t Pro
Meslek
Memur
Konular
4

Bir de ekleme yapayım bu storeden multitouch test diye aratarak indirilen basınca renkli halkalar cıkan uygulamayla test ediyorum orada nedense normal görünüyr anlam veremiyorum

Hocam belki konuyla alakasız olacak birde cihazın parmak izi açıksa kapatıpta denermisin

Oyla:

Occaut

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi 9t pro
Meslek
Tekstil
Konular
11
Hocam , "benim cihazda böyle bir sorun yok" diyen kimse sizin gibi aktif "4 parmak" oynamiyordur , kanitlayamam ama eminim . Maalesef xioami telefonlar multitouch konusunda yetersiz , bunun "sizin telefona özel" bir durum olmadığını yine kanitlayamam ama eminim. Maalesef xioami telefonla 4 parmak oynayabilen görmedim , ha oynayan var , ama "kanka arada bı takılıyor ama çok önemli değil" şeklinde yaklaşıyorlar olaya , profesyonel olarak oynuyorsanız xioami harici bir telefon almanızı öneririm

Oyla:

D1rty03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
samsung s8+
Konular
24
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam , "benim cihazda böyle bir sorun yok" diyen kimse sizin gibi aktif "4 parmak" oynamiyordur , kanitlayamam ama eminim . Maalesef xioami telefonlar multitouch konusunda yetersiz , bunun "sizin telefona özel" bir durum olmadığını yine kanitlayamam ama eminim. Maalesef xioami telefonla 4 parmak oynayabilen görmedim , ha oynayan var , ama "kanka arada bı takılıyor ama çok önemli değil" şeklinde yaklaşıyorlar olaya , profesyonel olarak oynuyorsanız xioami harici bir telefon almanızı öneririm
evet hocam arada bir yapıyor 10 defada 2-3 defa ama bu düşük bir oran değil. 8 tane adam vurup 9.da saçma sapan bir şekilde ölüyorsun

Oyla:

Omer.dnr3

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi k20 pro
Konular
14
Birazda ekrandan kaynaklı amoled ekranda 3 parmak koyduktan sonra 4. Parmağı genelde okumuyor bende pubg oynuyorum ve 4 parmaktan 3 e geçtim ama xiaomi telefonlarda kesinlikle profesyonel olarak oynanılmaz.

Oyla:

Alihan0004

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alihan
Cihazım
A7 2017
Konular
0
Hocam sorunun yazılımsal bi sorun değil cihazın ekranıyla alakalı bir durum telefon seçerken buna dikkat etmen gerekiyor 4 parmağıda aynı anda okuyabilecek ekrana sahip bir cihaz mesela benim cihazımın ekranı da bu konuda yetersiz bende sonradan fark etmiştim aldığım pubg tetikleri çöp oldu tabi bu yüzden ekran algılayıcısı 4 yada 5 parmak destekli bir cihaz alman gerekiyor malesef

Oyla:

Hommate01

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tugay
Cihazım
Xiaomi Mi8 64 G
Konular
5
kardesim mouse klavye baglayinca 4 tus kullaninca bile bazen 4 tus basmiyor senin dedigine katiliyorjm bende cok iyi oynarim bu sorun var 4 parmak jiroskop kullaniyorum sorun islemci ve yazilimsal

Oyla:
Üst Alt