- Adım
- Coşkun
- Cihazım
- Xiaomi mi 9t pr
- Konular
- 0
Takipteyim. Cok teşekkür ederimTamamdır hocam, güncelleme geldi zaten yapıp atarım.
Takipteyim. Cok teşekkür ederimTamamdır hocam, güncelleme geldi zaten yapıp atarım.
Aramalar ve mesajları dondurmak istediğimdeVideo eklendi.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Otomatik izin paneli acilmiyorsa Magisk e girip uygulamaya root için izin verinAramalar ve mesajları dondurmak istediğimde
Link2sd root erişim hakkı alamadı. Eğer root hakkınız varsa superuser uyarısına izin verdiğinizden emin olun.
Uyarısı alıyorum.
Global rom kullanıyorsanız, Ota dan güncelleyebilirsiniz11.0.4 guncellemesi geldi, ota dan guncellesem sorun olurmu bu islemlere arkadaslar ?
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Magisk/Yetkili kullanıcı sekmesinden resimdeki kısmı aktif edin.Aramalar ve mesajları dondurmak istediğimde
Link2sd root erişim hakkı alamadı. Eğer root hakkınız varsa superuser uyarısına izin verdiğinizden emin olun.
Uyarısı alıyorum.
Bu işlemleri tekrar yapmanız gerek güncellerseniz.11.0.4 guncellemesi geldi, ota dan guncellesem sorun olurmu bu islemlere arkadaslar ?
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Otomatik izin paneli acilmiyorsa Magisk e girip uygulamaya root için izin verin
Hocan sen bir harikasın. özellikle video lu anlatımın çok işime yaradı. Tebrik eder hayatında başarılar dilerim. Çok teşekkürler..Gerekli işlemler/uygulamalar
1- Bootloader kilidiniz açık olmalı
2- MixPlorer veya Root Explorer
3- Magisk (root)
4- Link2SD
Öncelikle Link2SD uygulamasından Google Arama ve Mesaj uygulamalarını devre dışı bırakıyoruz veya tamamen silebilirsiniz, size kalmış bir şey ama her ihtimale karşı yedeğinizi alın. Aşağıda linkini verdiğim dosyaları root izni alınmış MixPlorer veya Root Explorer ile arşivden çıkarıp root/system/priv-app klasörüne atıyoruz. Eğer daha önceden system/priv-app içerisinde Telekom ve Teleservice klasörleri varsa yedeğini bi yere alıp, ordan silin.
*Önemli: Sistemde boş yeriniz olduğuna dikkat edin, yaklaşık 150 mb yer olması lazım.
Cihazınızı yeniden başlatın.
İşlem tamam.
Link:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Yeni* direk Magisk modulü olarakta kurabilirsiniz. Modül bazı kişilerde çalışmış bende çalışmadı isterseniz deneyebilirsiniz.
Link:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Google ve mesaj uygulamasını devre dışı bırakıp Magisk'ten yükleyebilirsiniz.
Aşamaları videolu olarak anlattım.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Not: Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumluluk kabul etmiyorum.