Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uzun uğraşlar sonucu çalışan bir gcam buldum. K20 pro da test ettim çalışıyor. Hdr+ işleniyor sorunu yok. Mi9t ve mi9 modelinde de sorunsuz çalışıyor. xtreme_6-1_beta11-for-Q.apk
Uzun uğraşlar sonucu çalışan bir gcam buldum. K20 pro da test ettim çalışıyor. Hdr+ işleniyor sorunu yok. Mi9t ve mi9 modelinde de sorunsuz çalışıyor. xtreme_6-1_beta11-for-Q.apk
Merhaba, beni redmi note 7 için açtığım Google Kamera konularından bilirsiniz. Google Kamerada doğru ayarları bulmak zaman ve uğraş istiyor. Geçmiş olduğum mi9t pro cihazı için hem android 10 hem android 9 uyumlu aux versiyon(ana kamera haricindeki kameraları destekleyen versiyon) buldum ve...
Herkese iyi forumlar dilerim. 1 aydan fazladır K20 Pro sahibiyim. Birkaç farklı developer'ın sunduğu Gcam portları denedim. Son 2 haftadır Xtrme adlı developer'ın yayınladığı Gcam portu kullanıyorum. Uygulama, stock haliyle bile miui kameradan çok daha güzel fotolar çekiyor. Ancak ben sizinle...
Herkese iyi forumlar. Bir önceki yazımda Uygulama - K20 pro Android Q-Miui11 Gcam(Hdr işleniyor sorunu yok.) Android Q da çalışma sorunu olmayan gcam paylaşmıştım. Fakat eski sürümdü. Şimdi çalışan son sürüm 7.0 gcam buldum. Gayet stabil çalışıyor. Geniş açı lensine geçemedim. Fakat alıntı...