Yardım Mİ9T Pro Global Güncelleme Yapma

Burak835

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burak
Cihazım
Mi9T Pro
Konular
1
Arkadaşlar merhaba Xiamoi'de yeniyim. Malum yolla kaydedilen cihazımı MIUI 11e güncellemek istiyorum. Fakat cihaz kapanır kayıt gider diye korkuyorum. Bunlar olmadan nasıl güncelleme yapacağım. İnternette araştırdım fakat anlamadım. Yardımcı olabilir misiniz?

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Arkadaşlar merhaba Xiamoi'de yeniyim. Malum yolla kaydedilen cihazımı MIUI 11e güncellemek istiyorum. Fakat cihaz kapanır kayıt gider diye korkuyorum. Bunlar olmadan nasıl güncelleme yapacağım. İnternette araştırdım fakat anlamadım. Yardımcı olabilir misiniz?

Cihazınızda hangi rom yüklü bunu paylaşırsanız güvenli bir şekilde güncellemeyi nasıl yapabileceğiniz konusunda bilgi alabilirsiniz.

nacagu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
mi 8
Konular
4
Cihazınızda hangi rom yüklü bunu paylaşırsanız güvenli bir şekilde güncellemeyi nasıl yapabileceğiniz konusunda bilgi alabilirsiniz.
Konu dışı ama Bu madalyaları nasıl alıyoruz. mesela Atatürk madalyası almak istiyorum ben nasıl alabilirim. Bununla ilgili bir yazı vs var mı ?

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Konu dışı ama Bu madalyaları nasıl alıyoruz. mesela Atatürk madalyası almak istiyorum ben nasıl alabilirim. Bununla ilgili bir yazı vs var mı ?

Atatürk Madalyası 19 Mayıs Gençlik ve spor bayramında dağıtılmaktadır.

Burak835

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burak
Cihazım
Mi9T Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Global rom. 10.3.2 yazıyor. Şimdi direk ayarlardan güncelleyebilir miyim yoksa sadece Twrpden mi? Ve güncelleme yapınca twrp gider mi? Yapmam gereken başka ne var?

S

Silinen üye 107783

Guest
Zaten Global olarak şuanda son sürüm 10.3.2
Bence otadan güncellemenin gelmesini bekleyin.

Burak835

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burak
Cihazım
Mi9T Pro
Konular
1
Zaten Global olarak şuanda son sürüm 10.3.2
Bence otadan güncellemenin gelmesini bekleyin.
Bende beklemeyi düşünüyorum zaten. Ama gelince bile Twrpden yaparsın yoksa kayıt gider cihaz kapanır diyorlar.

S

Silinen üye 107783

Guest
Bende beklemeyi düşünüyorum zaten. Ama gelince bile Twrpden yaparsın yoksa kayıt gider cihaz kapanır diyorlar.

Çok bilgili değilim twrp konularında. Ama cihazı fastboot moduna alıp miflash ile clean all seçeneğini seçerek flashlarsanız sorun olmaz diye düşünüyorum. Ben öyle yaptım son güncellemeyi

Burak835

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burak
Cihazım
Mi9T Pro
Konular
1

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Sizden bilgi bekliyorum.

Global rom yüklendiğinizde TWRP silinecektir.IMEI kaybı sadece global rom yüklü bir cihazda fabrika ayarlarına döndürme işlemi yapıldığında gerçekleşmektedir.

Üst Alt