Yardım Mi9t pro ekran kapalı iken oluşan bir sorun

Themerhum

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi9t Pro
Konular
21
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miroom 11.0.3
Telefon Modeli
Mi9t pro
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar merhaba şuan cihazım da miroom stabil kullanıyorum son günlerde bir sorun yaşıyorum sizinle paylaşmak istedim. Şimdi normalde ekran kapalı iken parmağımızı okuturuz ve kilidi açarız ancak son zamanlarda daha doğrusu mirooma geçtikten sonra daha bariz farkına vardım telefonu bazen cebimden çıkarıyorum parmağımı okutacağım bakıyorum sanki ekran donmuş hiç bi şekilde tepki vermiyor güç tuşuna basıp kilit ekranına geldiğimde ise herşey normal. Böyle bi sorun yaşayan varmı veya bu sorun yazılımsal mı donanımsal mı

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Cebinizde dokunmatik algılıyor olabilir hocam.
Cep modu kapalı ise açabilirsiniz.
- Ayarlat - Herzaman açık ekran & Kilit ekranı - Cep Modu Açık.

Oyla:

Themerhum

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi9t Pro
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cebinizde dokunmatik algılıyor olabilir hocam.
Cep modu kapalı ise açabilirsiniz.
- Ayarlat - Herzaman açık ekran & Kilit ekranı - Cep Modu Açık.
Cep modu açık hocam
Yani doğrusunu isterseniz normalde montun cebine koyarım öyle olunca böyle bi sorun neredeyse olmaz ama pantalonun cebinde oluyor böyle.

Birde mesela ekran kapalı iken bazen parmağımı okutmak istiyorum sürekli tekrar dene diyor ama ekranı açıp okutuyorum hemen okuyor

Oyla:

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Cep modu açık hocam
Yani doğrusunu isterseniz normalde montun cebine koyarım öyle olunca böyle bi sorun neredeyse olmaz ama pantalonun cebinde oluyor böyle.

Birde mesela ekran kapalı iken bazen parmağımı okutmak istiyorum sürekli tekrar dene diyor ama ekranı açıp okutuyorum hemen okuyor

Parmak izini ve parolalarınızı kaldırıp tekrar ekleyiniz hocam.
Ben de Miroom stabil kullanıyorum bahsettiğiniz sorunla karşılaşmadım. (cep modu kapalı olduğundan yapıyordu)
Acaba cepte parmak izi okuyucu sensör algılama yapıp, kilitliyor mu diye düşündüm.
Birde cebinize koyarken ekran iç tarafa dönük olarak değil de, ekran dışa bakacak şekilde deneyiniz.

Oyla:

Themerhum

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi9t Pro
Konular
21
Ben de Miroom stabil kullanıyorum bahsettiğiniz sorunla karşılaşmadım. (cep modu kapalı olduğundan yapıyordu)
Acaba cepte parmak izi okuyucu sensör algılama yapıp, kilitliyor mu diye düşündüm.
Birde cebinize koyarken ekran iç tarafa dönük olarak değil de, ekran dışa bakacak şekilde deneyiniz.
Valla hep iç tarafa dönük koyuyorum dediğinz şekilde de denerim.
Hocam parmak izi ve parolayı kaldırırsam böyle bi sorun olmayacak ki parmak izi yoksa :)

Oyla:

Themerhum

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi9t Pro
Konular
21
Hocam birde bu romu yükledikten sonra dokunmatik hassasiyeti problemi yaşıyorum yani oyunlarda ve bahsetmiyorum normal mesela ana ekrands bazen bişeye basıyorum sanki algılamıyor daha önce böyle bi sıkıntı çekmemiştim

Oyla:
Üst Alt