Yardım Mi9t pro EEA sürüme geçiş hk.

skaterdodo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
dodo
Konular
11
Merhaba mi9t pro var IMEI repair yapılmış halde orjinal global QFKMIXM yüklü. Biliyorsunuz ki sıfırlama yapınca IMEI gidiyormuş. Bunu EEA V11.0.3.0.QFKEUXM sürümüne mi flash ile geçirsem IMEI gidermi? Ya da geçiş sırasında sorun yaşar mıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.

skaterdodo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
dodo
Konular
11
Orange fox recovery ile romu kurun ama önce orange fox recovery kurun ve yedeklerinizi alın efs yedeğinide unutmayın sonra wipe işlemlerini tamamlayıp romu kurun o sitede zip yani recoveryye uygun olan romu indirin tgz değil
Sorunsuz geçiş yaptım teşekkürler cevaplarınız için fakat şimdi 11.0.3 eea versiyonunda bildirim geldiğinde ekran yanmıyor. Sizde de bu sorun varmı

Oyla:

Sxiao

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
30
Sorunsuz geçiş yaptım teşekkürler cevaplarınız için fakat şimdi 11.0.3 eea versiyonunda bildirim geldiğinde ekran yanmıyor. Sizde de bu sorun varmı
Evet malesef o sorun bende de var. Parmak izi animasyonunu devre dışı bırakmanız gerek.

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
150
Rica ederim hocam güle güle kullanın :)

Oyla:

skaterdodo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
dodo
Konular
11
Evet malesef o sorun bende de var. Parmak izi animasyonunu devre dışı bırakmanız gerek.
parmak izi animasyonu devre dışı bırakmak gibi bir seçenek yokki :) default olarak mı seçeyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

parmak izi animasyonu devre dışı bırakmak gibi bir seçenek yokki :) default olarak mı seçeyim
parmak izi görüntüsünü kaldırdım düzeldi valla süpersin kardeşim çok sağol :) parmak izi görüntüsü çokta önemli değil yerini biliyorum zaten.

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt