Sohbet Mi9t pro deger mi?

Dızcı06

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Duran
Cihazım
K20 pro
Konular
2
Merhaba, redmi note 7 telefonumu satarak garantisiz malum yerlerden mi9t pro alma planim var.
Islemci ve kamera benim icin on planda. Telefon garantisiz olacagi icin sizlerden istedigim fikir, bu telefonun ekrani cok sorun cikariyor mu? Ekran konusunda kronik bir sorunu var mi? Amoled ekran oldugu icin bi telefon parasina ekran yaptirmak istemem. Kullananlardan veya bu tur sorunlarla karsilasanlardan, yorumlarini bekliyorum.
Sanki m9t pro ikinci el garantili ve tercih edilebilir gibime geliyor benim. Ben k20 pro aldım ama ram rom için aldım diğer özellikleri sd855 diğerinde sd730 var sanırım garantili olması bi yönden daha iyi cihazın. Kaybolur kırılır bozulur vs

mladenbmv

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ROOT
Cihazım
xiaomi mi5s
Konular
3
bende mi note7 den mi9t pro ya geçtim hız farkı var ekran zaten amoled always on kullanıyorum devamlı.tlf açılma süresi bile hızlı oyun oynamıyorum kamera ara sıra çekim yapıyorum genelde işyerindeyim.ekrandan parmak izi ellerim yağlı olmasına rağmen çok hızlı tepki veriyor sadece ıslaksa bocalıyor silince devam yine.arkadaşlarda A 50 var ekradan parmak izi isabetli çalışmıyor yavaş.ben ise ekran dan parmak izi açmıyorsa tlf kaldırıp yuları kaydırıyorum yüz tanımyla açıyorum fazla bir zaman kaybı yok arada kamera hızlı çalışıyor.kamera ise ilk 20 tlf içine 102 puan alıyor,bende garantisiz aldım.daha önce mi5 s vardı onuda garantisiz 2,5 yıl kullandım.en son remdi note 7 aldım iki ay onu kullandım,ekran için bile geçmeye değer.

Üst Alt