Sohbet Mi9t pro deger mi?

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
Merhaba, redmi note 7 telefonumu satarak garantisiz malum yerlerden mi9t pro alma planim var.
Islemci ve kamera benim icin on planda. Telefon garantisiz olacagi icin sizlerden istedigim fikir, bu telefonun ekrani cok sorun cikariyor mu? Ekran konusunda kronik bir sorunu var mi? Amoled ekran oldugu icin bi telefon parasina ekran yaptirmak istemem. Kullananlardan veya bu tur sorunlarla karsilasanlardan, yorumlarini bekliyorum.

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Merhaba, redmi note 7 telefonumu satarak garantisiz malum yerlerden mi9t pro alma planim var.
Islemci ve kamera benim icin on planda. Telefon garantisiz olacagi icin sizlerden istedigim fikir, bu telefonun ekrani cok sorun cikariyor mu? Ekran konusunda kronik bir sorunu var mi? Amoled ekran oldugu icin bi telefon parasina ekran yaptirmak istemem. Kullananlardan veya bu tur sorunlarla karsilasanlardan, yorumlarini bekliyorum.
Hocam alakasız olcak ama redmi Note 7 yi satinca ustune ne kadar koyarım mi9t icin?

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam alakasız olcak ama redmi Note 7 yi satinca ustune ne kadar koyarım mi9t icin?
1400-1500 civarinda note 7 me alici buldum.
Uzerine 500 koyarak mi9t, 800 koyarak mi9tpro alabiliyorum hocam.

deepseadiver

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erol
Cihazım
Poco x6 Pro
Konular
3
Ben aldım ekran ile ilgili bir sıkıntı yaşamıyorum.(Bunu söylemek için erken model yeni sayılır henüz)Ekran genellikle Garanti dışı kalan bir durum. İşlemcisi için söylenecek birşey yok zaten. Kamera başarılı bence. F/P açısından ilk 5 'e mi 9t pro girer.

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Hocam sizce romlu cihazmi hemen satılır romsuz mu? Bende mi9t yukselcem yaza doğru o zamana kadar eubeta veya revos geçmeyi planlıyordum. Ama garantisi durursa daha çok koymazmi üstüne ?

deepseadiver

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erol
Cihazım
Poco x6 Pro
Konular
3
Hocam sizce romlu cihazmi hemen satılır romsuz mu? Bende mi9t yukselcem yaza doğru o zamana kadar eubeta veya revos geçmeyi planlıyordum. Ama garantisi durursa daha çok koymazmi üstüne ?
Başkasına sormuşsun ama benim fikrim cihazda hangi rom olduğu fiyatını değiştirmez

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Garantili cihaz tabiki daha fazla eder hocam, benim cihazimda 5 aylik ve kvk garantisi mevcut.

Ben aldım ekran ile ilgili bir sıkıntı yaşamıyorum.(Bunu söylemek için erken model yeni sayılır henüz)Ekran genellikle Garanti dışı kalan bir durum. İşlemcisi için söylenecek birşey yok zaten. Kamera başarılı bence. F/P açısından ilk 5 'e mi 9t pro girer.
Tesekkurler hocam. Mi9t de ekrana kendi kendine tiklama gibi sorunlar gormustum. O yuzden ekran konusunda kararsiz kaldim.

deepseadiver

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erol
Cihazım
Poco x6 Pro
Konular
3
Garantili cihaz tabiki daha fazla eder hocam, benim cihazimda 5 aylik ve kvk garantisi mevcut.

Tesekkurler hocam. Mi9t de ekrana kendi kendine tiklama gibi sorunlar gormustum. O yuzden ekran konusunda kararsiz kaldim.
yalan yok ben yaşamadım , tabi ki her kişinin kullanımı farklı.

S

Silinen üye 107783

Guest
Hocam kesinlikle ve kesinlikle değer. Daha önce bir kaç konuda yazdım. Bende K20 Pro var 8/128 Eşimdeyse Mi 9T Pro 6/128 ben Pubg bağımlısıyım o Hayday :D baya memnunuz ikimiz de

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director