Soru Mi9t Pro custom rom tavsiyesi

Dopa

JS Developer
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Mi9t Pro
Meslek
Proje Mühendisi
Konular
12
Merhaba arkadaşlar,

Forum üzerinde aktif olan çoğu kişinin sürekli rom değiştirdiğini fark ettim. Sürekli rom değiştiren arkadaşlar sanırım, stabil olan, şarj performans ve bir kaç ekstra özellik elde edebilecekleri bir arayış içerisinde olduğunu düşünüyorum.

Herhangi bir custom romu uzun süre deneyimleyip, olumlu veya olumsuz yönlerini varsa ekran görüntülerini bu başlık altında paylaşırsanız çok minnettar kalırım. Bu sayede ben ve benim gibi düşünen arkadaşlarımın yükleyeceği rom konusunda aklında daha net fikirler oluşmuş olacağına inanıyorum.

Yardım eden herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Acr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
31
Yüklü gelen standartı kullanın başınız ağrımasın stabiliteye en yakın olarak kalın hocam. Kendi düşüncem

Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Merhaba arkadaşlar,

Forum üzerinde aktif olan çoğu kişinin sürekli rom değiştirdiğini fark ettim. Sürekli rom değiştiren arkadaşlar sanırım, stabil olan, şarj performans ve bir kaç ekstra özellik elde edebilecekleri bir arayış içerisinde olduğunu düşünüyorum.

Herhangi bir custom romu uzun süre deneyimleyip, olumlu veya olumsuz yönlerini varsa ekran görüntülerini bu başlık altında paylaşırsanız çok minnettar kalırım. Bu sayede ben ve benim gibi düşünen arkadaşlarımın yükleyeceği rom konusunda aklında daha net fikirler oluşmuş olacağına inanıyorum.

Yardım eden herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Hocam (dostum) yeni yayınlanan revosu deneyebilirsin.

Oyla:

MuratY

Marka değil, teknoloji fanboyu
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Samsung Note10+
Konular
21
Cihazım sıfır daha 1 haftalık, yarın 12'de bl kilidi açıldığı gibi rom yükleyeceğim. Önce revos deneyeceğim beğenirsem kullanırım, beğenmezsem eu stabil yükleyeceğim. Global rom benim için tam işkence. Custom romlarda kişiselleştirme çok daha fazla.

Oyla:

Dopa

JS Developer
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Mi9t Pro
Meslek
Proje Mühendisi
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim aradığım bir özellik var aslında ekrandaki uygulamaların isimleri gözükmesinden rahatsız oluyorum. Mi6 kullanırken Viper Venom OS kullanıyordum. Bu romda simgelerin altındaki uygulama isimlerini kapatabiliyoruz. Sizin bildiğiniz bir yöntem var mı acaba

Oyla:
Üst Alt