- Adım
- emir
- Cihazım
- mi9 t pro
- Konular
- 50
kaca aldınız acabaYurtdisindan bir arkadas vasitasiyla aldim hocam.
kaca aldınız acabaYurtdisindan bir arkadas vasitasiyla aldim hocam.
2600e alınır ozaman2500TL ye geldi.
Turkiyede de 2800-2900 arasina satiliyor.
Zorla aldiracaksiniz bizede şu mi8 i satabilirsem, sanırım mi9t pro yu alacağım.. Bir yanımda biraz daha bekleyip, 2020 de çıkacak olan bir modeli bekle diyor..K20 pro da ne kadar zorlasamda otomatik ekran parlaklığında 8 saatin aşağısına hiç düşmedim hocam. Optimizasyonlar açık ama. Kullanmadığım uygulamalar arka plan etkinlikleri kısıtlı şekilde. Normal hafif kullanımda 10 saati görüyorum.
Mi8 cihazımda 8 saati hiç geçemiyordm
Hocam telefon sektöründe biraz daha bekleyip üst modeli alayım olayına girersen birsey alamazsin. Nerdeyse 6 aya bir yeni model çıkıyor. Bunun piyasaya sürülmesi 3 ay sürüyor. Bu şerefe yeni model tanıtımı oluyor. yeni model i almak için beklerken bir sonraki model tanıtımı olacakZorla aldiracaksiniz bizede şu mi8 i satabilirsem, sanırım mi9t pro yu alacağım.. Bir yanımda biraz daha bekleyip, 2020 de çıkacak olan bir modeli bekle diyor..
Haklısın. Mi8'i satar satmaz kırmızı olan mi9t pro yu alacağım.Hocam telefon sektöründe biraz daha bekleyip üst modeli alayım olayına girersen birsey alamazsin. Nerdeyse 6 aya bir yeni model çıkıyor. Bunun piyasaya sürülmesi 3 ay sürüyor. Bu şerefe yeni model tanıtımı oluyor. yeni model i almak için beklerken bir sonraki model tanıtımı olacak
Link olarak vermek zor olur hocam. İkinci el satışların yapıldığı o forum sitesinde onlarca ilan var. Site ismi yasak sanırım o yüzden vermedimTürkiyede nerde 2800 civarına satılıyor hocam. Site, link veya mağaza ismi verebilirmisin?
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi