Yardım Mİ9T PRO Ankara içinde Türkiye garantili alınabilecek yer dükkan mekan vsvs

huseyinsin

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
mi9t pro
Konular
20
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Beta v9.6.0.0
Telefon Modeli
mi9t pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar merhaba yarın kısmetse aranıza mi9t pro ile katılacağım.Başlıkta yazan konuda yardıma ihtiyacım var.

mehmet_dengiz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Karşılıksız miui ailesine yardımı borç bilirim
Konular
49
Hocam İstanbul da semers iletisim var suan fiyat 2300 civari..havale sonrası hemen. Kargo atiyorlar. Merak etmeyin cok sağlam firmadir. Iletisime gecin. Forumdan benim adimi verin. Size güzel indirim yaparlar. Ekrsn koruyucu vs.

Oyla:

huseyinsin

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
mi9t pro
Konular
20
Hocam İstanbul da semers iletisim var suan fiyat 2300 civari..havale sonrası hemen. Kargo atiyorlar. Merak etmeyin cok sağlam firmadir. Iletisime gecin. Forumdan benim adimi verin. Size güzel indirim yaparlar. Ekrsn koruyucu vs.
hocam o muhtemelen garantisizdir diye düşünüyorum bana türkiye garantili ankaradan alabileceğim cihaz lazım

Oyla:

Ferhatkaan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ferhat
Cihazım
Mi 9t
Konular
7
hocam semers iletişim arızalanan cihazlar için yardımcı oluryormu? garantisiz cihazlar sattığıın biliyorum ama satış sonrası destek mühim. ocak ayında mi8 aldım geçen ay bozuldu garantiye verdim yapamayıp para iadesi yaptılar. bu sefer t9 aldım telefon arızalı çıktı bu yüzden onada para iadesi yapacaklar. anlican telefondan yana yüzüm gülmedi. şimdi semersten garantisiz almaya düşünüyorum ucuz olduğu için ama sattıntan sonra telefon arızalandığında ilgilenmezlerse elimde patlar. bu konuda güvenebilirmiyim semerse?

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
hocam semers iletişim arızalanan cihazlar için yardımcı oluryormu? garantisiz cihazlar sattığıın biliyorum ama satış sonrası destek mühim. ocak ayında mi8 aldım geçen ay bozuldu garantiye verdim yapamayıp para iadesi yaptılar. bu sefer t9 aldım telefon arızalı çıktı bu yüzden onada para iadesi yapacaklar. anlican telefondan yana yüzüm gülmedi. şimdi semersten garantisiz almaya düşünüyorum ucuz olduğu için ama sattıntan sonra telefon arızalandığında ilgilenmezlerse elimde patlar. bu konuda güvenebilirmiyim semerse?

Hocam parası ile tamir olacağı için illa semers de yaptırmanız gerekmiyor. Zenex hocam gibi tonla işinin ehli usta var...

Oyla:

sharlk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
0
16 kasım cumartesi ankamall de mi store açılacak oraya uğra bence hem hediyede alırsın hemde indirim

Oyla:

mehmet_dengiz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Karşılıksız miui ailesine yardımı borç bilirim
Konular
49
Güvenebilirsin hocam.

Oyla:
Üst Alt