Yardım Mİ9T (Persist Problemi)

Mehemt Demir

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
Mİ9T
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 10.3.11 Kararlı (PFJMIXM)
Telefon Modeli
MI9T/K20
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba, geçen gün telefonum bootloader kilidi açma sonrası imeisi kayboldu, eski imeimi tekrar atmak üzere internetten video izleyerek yapmaya çalıştım.
EFS komutlarını silerken yanlış komutu sildim muhtemelen araştırmalarıma göre persist sorunuymus. Fastboot rom, twrp rom yükledim sorun hala devam ediyor.
Kamera kendi kendine aç/kapa kalibre edilemedi, wifi/sensör gibi sorunları var şuan. persist.img bootlamam gerektiğini gösteren videolar izledim fakat, yüklediğim twrplerde
persist.img optitionu gözükmüyor, yardımlarınızı bekliyorum.

Rom yükler iken bu şekilde hatayı da görmekteyim.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Bilgilendirme için öncelikle saolun..Peki diyelimki blok silindi..bu blokdan kastınız xiaomiye ait olmayan qualcoma ait olan yazılımdan bahsediyorsunuz sanıırm.bunu düzeltmek için de yine edl mod yetkili hesap mı yoksa başka aynı cihazın twrp yedeğimi gerekir.
Kusura bakmayın vaktinizi alıyorum fakat başımıza gelirse nasıl bir yol da izliyebiliriz öğrenmek istiyorum.

MI CC 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
genelde mi flash ile yazılım attığımızda düzeliyor bu sorun. edl son çare tabiki geçmişte note 7 lerde sıkıntı yaşıyorduk onlara edl den yazılım attık sürekli..

Oyla:

Osmanalikk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Osman Ali
Cihazım
Mi9t
Konular
31
Önce bu konudan orange Fox kur cihazına (twrp den orange Fox geçmek için bu bağlantıya tıklayın yazısından indir)

Sonra şu videodaki gibi persist flashla
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Geçmiş olsun.

Oyla:
Üst Alt