Soru Mi9T Ön Kamera Motor Sesi Sizde de böyle mi?

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
86
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 11
Telefon Modeli
Mi9T
Bootloader Kilidi
Kapalı
Daha önce Semers iletişimden 2 yakınıma mavi renk mi9t aldım onlarda bu tarz bi cızırtılı motor sesi yoktu lakin bugün kendime siyah rengini aldım böyle bir ses var ve çok canımı sıktı keyfim kaçmaya başladı, sizde de aynı sorun var mı?

Soldaki mavi renk emanet olan sağdaki siyah ise benim cihaz, benimkinin mekanik sesi maviye göre daha fazla siz de farkedeceksiniz.

Son düzenleme:

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
86
Nasıl değiştirdiniz hocam migrostan aldık değişim istesek garantiye gönderirler. Kafaya takmayıp kullanacaz o zaman.

Ben garantisiz Semers'ten aldım, kullanmadan kutusuna koyup geri götürdüm sorgusuz sualsiz değiştirdiler. Lakin ses böyle değildi.
böyleydi.

Oyla:

efsanex

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Engin
Cihazım
Mi9t
Konular
1
Ben garantisiz Semers'ten aldım, kullanmadan kutusuna koyup geri götürdüm sorgusuz sualsiz değiştirdiler. Lakin ses böyle değildi.
böyleydi.
Benimde aynı sizin videodaki kırmızı ledli gibi ses 2 yıl tr garantisi var. Bekliyim o zaman uzun vadede bişey olacak mı bakalım.

Oyla:

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
86
Benimde aynı sizin videodaki kırmızı ledli gibi ses 2 yıl tr garantisi var. Bekliyim o zaman uzun vadede bişey olacak mı bakalım.

Bu videoyu kanıt olarak gösterip değişim yada onarım talep edin, şayet rahatsız etmiyorsa boşverin, ben bu tarz şeylere takıntılıyım o yüzden üzerine gittim, Semersteki ağabey de şaşırdı buna takılmama :D

Oyla:

CteXIII

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Mi 9t
Konular
2
Benimkide siyah telefon,kırmızı baslık. CIkan ses hemen hemen aynı kulak dayayıp dinelemedikten sonra rahatsız etmiyor gunluk kullanımda.

Oyla:
Üst Alt