Arkadaşlar merhaba mi9t kullanıyorum orijinal global rom indirip kurdum 11.0.5 sürümü. Bazen telefonda sorun olmuyor ama demin şarja taktım fulledim elime aldım hafiften bi kasma var ana ekranda klasör aç kapa yapınca, instagram Tweeter gibi uygulamalarda ana sayfayı yukarı aşağı yapınca bariz...
forum.miuiturkiye.net
Öncelikle cihaz Mi9t Youtube'da imei atma videoları vardı adım adım takip edip yaptım Qfil ile yükleme yapıp yeniden başlattım açılmadı TWRP den format atıp yeni rom kurdum yine açılmadı Telefon açılırken Mi logosu geliyor bekledikten sonra tam kurulum sayfasının ilk sayfası gelecek kapanıyor...
forum.miuiturkiye.net
Arkadaşlar miui 11.0.4 sürümü lazım mi 9t için bunların orijinal global olanını nasıl bulurum bilgi verirseniz çok makbule geçer. Bazı sitelerde buluyorum ama telefon açılırken kendi reklamları çıkıyor değiştirilmiş oluyor. Orijinal hali lazım. 11.0.5 sürümü sıkıntılı kasmalar oluyor belki...
forum.miuiturkiye.net
Daha önceki konularınizdan da anlaşılıyor garantili cihaz kullanmıyorsunuz...
Israrla global rom kullanmak istiyorsunuz neden ?
Farklı bir rom kurup gözlemleyin aynı kasma, donma vs varsa iade veya satış yapabilirsiniz
Tavsiye rom...
Konuda anlatılan/kullanılan yöntem ve twrp ile yükleme yapin....
Cihazınızın BootLoader Kilidi açık,TWRP yüklü olmalıdır. Cihaz açılışında ve kamera fligranında REDMİ yazısı olur. Ek'de vermiş olduğum ZİP dosyasını twrp üzerinden yükleyin REDMİ yazıları Mİ/9T olarak düzelir.. Kurulum Adımları Rom kurulurken verileriniz silinecek, resim, video...
forum.miuiturkiye.net
Tavsiye
AOSP rom
Cihazınızın Bootloader Kilidi açık,TWRP yüklü olmalıdır. Kurulum Adımları Rom kurulurken verileriniz silinecek, resim, video, müzik vs varsa PC’ye yedek alın.. Tuş kilidi,ekran deseni vs varsa kaldırın Kesinlikle ROM dosyasını hemen telefona atmayın. Format data yaptıktan...
forum.miuiturkiye.net
Cihazınızın Bootloader Kilidi açık,TWRP yüklü olmalıdır Kurulum Adımları Cihazı kapatıp ( Güç tuşu ve ses + arttırma tuşuna basılı tutun) Twrp menüsüne girin. 1- Wipe -> format data -> yes yazıyoruz. Format işlemi bittikten sonra, twrp ana ekrana gelip Reboot ->recovery diyoruz...
forum.miuiturkiye.net