Yardım Mİ9T Mıuı 10'a dönüş yapamıyorum

Ayzsrff34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ayaz
Cihazım
Mi9t
Konular
8
herkese merhabalar,
telefonumda son sürüm yüklü ama deli gibi şarj yiyo eski sürüme dönmek istiyorum fakat mi flash ile olmuyor 1 sn sürüyor succes diyor baya bi ugrastım olmadı
mıuı 12 sürümündeyken mıuı 10 recovery dosyasıyla geri dönüş yaparsam imei de sıkıntı çıkar mı dönüş yapabilirmiyim bu şekilde ? fastboot dosyasıyla mi flashta hiç bi şekilde flashlamıyor.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
hocam bilgi olarak sizin kadar bilgili değilim efs yedeği almıstım daha önce ama hangi sürümde aldıgımı hatırlamıyorum, bilgi amaçlı soryrm stoya hocam mesela ben mıuı 12 de efs yedegi aldım diyelim mıuı 10a geçtim geçerkende imeı uctu efs yedegini yine twrp veya orange foxtan restore yaparsam şebeke geri gelir mi ? son olarak wipe yaparken format data / wipe cache / system 4 lü wipe imei yi uçurur mu ?

Oyla:

Ayzsrff34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ayaz
Cihazım
Mi9t
Konular
8
oneos denedinizmi custom romlar daha iyidir pilde yada sade isterseniz aosp öneririm

hocam telefon imei repairli oldugu için çok fazla kurcalayamıyorum silinir diye efs yedegi olsa bile, şimdi mıuı12 son sürüm yüklü hangi custom romu tavsiye edersiniz ?

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
oneos denedinizmi custom romlar daha iyidir pilde yada sade isterseniz aosp öneririm

Miroomu bırakıp oneos'mu diyorsunuz artık :D

Konu rom tavsiyesi değil,MIUI 10 a dönme çabası...

Oyla:

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
84

hocam valla desteği kestiler üzdüler ama revtech gerçekten çalışıyor :) hocam miui dönüp nolacak pil önemliyse aosp denemek lazım

Oyla:

Ayzsrff34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ayaz
Cihazım
Mi9t
Konular
8

amaç en iyisini bulmak değilmi stoya hocam ben mıuı 10 da az özellik olmasına ragmen çok stabildi mıuı12 fazla sarj tüketince geri dönmek zornda hissdyrm gel gör ki bi türlü mi flashtan olmadı dolanıp duryrm bende |(

Oyla:

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
84
amaç en iyisini bulmak değilmi stoya hocam ben mıuı 10 da az özellik olmasına ragmen çok stabildi mıuı12 fazla sarj tüketince geri dönmek zornda hissdyrm gel gör ki bi türlü mi flashtan olmadı dolanıp duryrm bende |(
maceraya gerek yok hocam gerekli ayarları yaparsanız yeterli günü çıkarsın Stoya hocamın optimizasyon ayarlarını yapın fark edecektir

Oyla:

Ayzsrff34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ayaz
Cihazım
Mi9t
Konular
8
hocam nasıl gidiyor oyun mu oynuyorsunuz :)
yok valla normal youtubdan video izlerken falan çok hızlı bitmeye baslaynca mıu 10 a dönmek zornda hissettm ekran süresi olayı farklı bi olay ekranın ne kadar kaldgyla alakalı bişey, elbette bataryanın ömrüde tükeniyor ama 1 yıllık telefon bile değil son sürümler aşırı şarj tüketiyor

Oyla:

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
84
yok valla normal youtubdan video izlerken falan çok hızlı bitmeye baslaynca mıu 10 a dönmek zornda hissettm ekran süresi olayı farklı bi olay ekranın ne kadar kaldgyla alakalı bişey, elbette bataryanın ömrüde tükeniyor ama 1 yıllık telefon bile değil son sürümler aşırı şarj tüketiyor
ilginç hocam telefonunuz iyi aslında pil bakımından diğer custom romları deneyin sonra düşersiniz pes etmek yok :)

Oyla:
Üst Alt