Yardım Mİ9T Mıuı 10'a dönüş yapamıyorum

Ayzsrff34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ayaz
Cihazım
Mi9t
Konular
8
herkese merhabalar,
telefonumda son sürüm yüklü ama deli gibi şarj yiyo eski sürüme dönmek istiyorum fakat mi flash ile olmuyor 1 sn sürüyor succes diyor baya bi ugrastım olmadı
mıuı 12 sürümündeyken mıuı 10 recovery dosyasıyla geri dönüş yaparsam imei de sıkıntı çıkar mı dönüş yapabilirmiyim bu şekilde ? fastboot dosyasıyla mi flashta hiç bi şekilde flashlamıyor.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Her iki linkte yer alan yöntem ve programı kullanarak deneyin, linkleri ve videoyu muhakkak iki kere okuyup/inceleyin...

Oyla:

Ayzsrff34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ayaz
Cihazım
Mi9t
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
stoya hocam cmd komutu ile orjianl rom bu yöntemi denedim biraz az önce flas all.bat dosyasını çift tıklayınca cmd açılıp kapanıyor sizce sebebi nedir ? sizin videoyu izledim ama hatasız aynı işlemleri yaptım yüklenmiyor. telefon imei repairli olduğu için imei ucsun istemyrm mıu12 yüklüyken twrpden mıuı10 dosyasıyla dönüş yapılırmı hocam(android 10 dan 9 a) sorun yasarmıym ? (BOOTLADER KİLİDİ AÇIK)

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
stoya hocam cmd komutu ile orjianl rom bu yöntemi denedim biraz az önce flas all.bat dosyasını çift tıklayınca cmd açılıp kapanıyor sizce sebebi nedir ? sizin videoyu izledim ama hatasız aynı işlemleri yaptım yüklenmiyor. telefon imei repairli olduğu için imei ucsun istemyrm mıu12 yüklüyken twrpden mıuı10 dosyasıyla dönüş yapılırmı hocam(android 10 dan 9 a) sorun yasarmıym ? (BOOTLADER KİLİDİ AÇIK)

Her iki yöntemle de IMEI uçmaz. 64 bit mi flash ve PC kullanin

Oyla:

Ayzsrff34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ayaz
Cihazım
Mi9t
Konular
8
Her iki yöntemle de IMEI uçmaz. 64 bit mi flash ve PC kullanin
sizin önerdiğiniz mi flash sürümünü kullandım pc ile olmadıgı için bende recovery üzerinden recovery dosyasılya yükleme yapmayı düşündüm tek sorun android 10 dan 9 a twrp üzerinden dönüş saglanır mı custom rom olmadıgı için soryrm hocam stock romda hep pc ile geri dönüş yaptm fakat pc ile olmuyor o yüzden yardıma ihtiyac duydm

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
sizin önerdiğiniz mi flash sürümünü kullandım pc ile olmadıgı için bende recovery üzerinden recovery dosyasılya yükleme yapmayı düşündüm tek sorun android 10 dan 9 a twrp üzerinden dönüş saglanır mı custom rom olmadıgı için soryrm hocam stock romda hep pc ile geri dönüş yaptm fakat pc ile olmuyor o yüzden yardıma ihtiyac duydm

antirollback kontrolü yapın ama stock romlari twrp yerine dediğim yöntemlerle yüklemek en sorunsuzu fakat twrp ile de deneyebilirsiniz,orangefox ile yükleyin....

Oyla:

Ayzsrff34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ayaz
Cihazım
Mi9t
Konular
8
antirollback kontrolü yapın ama stock romlari twrp yerine dediğim yöntemlerle yüklemek en sorunsuzu fakat twrp ile de deneyebilirsiniz,orangefox ile yükleyin....
halihazırda orange fox yüklü hocam, tek sorun mi flash/cmd komutu/mi flashtool v2 yöntemleriyle yükleme yapamıyor olmam imeı repairli olmasaydı deneme amaçlı yapardm ama çeknyrm imeı giderse mi flash tool şart olcak tekrar imei atmak için, antirollback için mıuı12 yükledm aynı sürümle test etmek için yine hata verdi sanırım baska bi çözümü yok gibi---antirolback testi yaptm değer 1 çıktı

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
halihazırda orange fox yüklü hocam, tek sorun mi flash/cmd komutu/mi flashtool v2 yöntemleriyle yükleme yapamıyor olmam imeı repairli olmasaydı deneme amaçlı yapardm ama çeknyrm imeı giderse mi flash tool şart olcak tekrar imei atmak için, antirollback için mıuı12 yükledm aynı sürümle test etmek için yine hata verdi sanırım baska bi çözümü yok gibi---antirolback testi yaptm değer 1 çıktı

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Efs yedeği alın ,deneyin niye korkuyorsunuz....

Oyla:

Ayzsrff34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ayaz
Cihazım
Mi9t
Konular
8
Efs yedeği alın ,deneyin niye korkuyorsunuz....
hocam bilgi olarak sizin kadar bilgili değilim efs yedeği almıstım daha önce ama hangi sürümde aldıgımı hatırlamıyorum, bilgi amaçlı soryrm stoya hocam mesela ben mıuı 12 de efs yedegi aldım diyelim mıuı 10a geçtim geçerkende imeı uctu efs yedegini yine twrp veya orange foxtan restore yaparsam şebeke geri gelir mi ? son olarak wipe yaparken format data / wipe cache / system 4 lü wipe imei yi uçurur mu ?

Oyla:

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
84
herkese merhabalar,
telefonumda son sürüm yüklü ama deli gibi şarj yiyo eski sürüme dönmek istiyorum fakat mi flash ile olmuyor 1 sn sürüyor succes diyor baya bi ugrastım olmadı
mıuı 12 sürümündeyken mıuı 10 recovery dosyasıyla geri dönüş yaparsam imei de sıkıntı çıkar mı dönüş yapabilirmiyim bu şekilde ? fastboot dosyasıyla mi flashta hiç bi şekilde flashlamıyor.
oneos denedinizmi custom romlar daha iyidir pilde yada sade isterseniz aosp öneririm

Oyla:
Üst Alt