- Adım
- Sbr
- Cihazım
- Raphael
- Konular
- 20
peki iki cihazda yurt dışı mı?benimde kafama takılan o konu üste 500 istiyor sizce uygunmu
Son düzenleme:
peki iki cihazda yurt dışı mı?benimde kafama takılan o konu üste 500 istiyor sizce uygunmu
beniki 64 gb mi9t pro 128 gb ?Bence geçmeye değer ama 500₺ fark biraz fazla geldi bana.
evet benikide yurtdişipeki cihaz iki cihazda yurt dışı mı?
pek fazla oyun oynamam sizin bilginize göre gereksiz olduna karar verdim tşk ederimHocam tekrar edeyim günlük kullanımda pek fark göremeyeceksiniz. Ama cihaz temizse çok yorulmamışsa pili iyiyse sizden önceki kullanıcı oyun hastası değilse(bunu belirtiyorum çünkü geçen bir arkdaş cihaz almıştı oyundaki ikonlar ekranda kalıcı olmuştu oyun dışında açık renkli bölümlerde görünüyormuş) ileriye dönük alınabilir tabii bütün testlerini eksiksiz bir şekilde yapmak kaydıyla. Bu arada L1 sertifikası var mı ona bakın yoksa patch yükleyin L1 oluyor mu diye kontrol edin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yazdıklarım gibiyse cihaz, 500₺ fark Normal hocam. Dahada pazarlık olup düşerse ne ala.
Rica ederim ne demek Hocam. İlerde daha üst (Kamera/işlemci/teknoloji) modelini bir kereden alırsınız.pek fazla oyun oynamam sizin bilginize göre gereksiz olduna karar verdim tşk ederim