Soru Mi9t mi meizu 16th mi?

caglar104

Bosyaf
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağlar
Cihazım
Mi6-Mi11-Mi14
Konular
80
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miuipro 9.10.13
Telefon Modeli
Mi6
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaslar dün mi9t alınırmı konusu açmıstım..telefon arastırıyordım...
Meizu 16th gördüm indirim var ve daha ucuz..
İşlemci daha iyi meizunun sp845...diğer özellikleri mi9tden iyimi alınırmı..kamera olarak?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konuyu yanlıs yere açtımsa kusura bakmayın

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
Arkadaslar dün mi9t alınırmı konusu açmıstım..telefon arastırıyordım...
Meizu 16th gördüm indirim var ve daha ucuz..
İşlemci daha iyi meizunun sp845...diğer özellikleri mi9tden iyimi alınırmı..kamera olarak?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konuyu yanlıs yere açtımsa kusura bakmayın
Her ne kadar meizu özellikleri bakımından f/p cihaz gibi görünsede kesinlikle alınmaz. Cihaz güncelleme almıyor çünkü. Piyasaya çıktığından beri 1 kez güncelleme almış ve birçok yazılımsal sorunu var cihazın. Uzak durun

Oyla:

caglar104

Bosyaf
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağlar
Cihazım
Mi6-Mi11-Mi14
Konular
80
Her ne kadar meizu özellikleri bakımından f/p cihaz gibi görünsede kesinlikle alınmaz. Cihaz güncelleme almıyor çünkü. Piyasaya çıktığından beri 1 kez güncelleme almış ve birçok yazılımsal sorunu var cihazın. Uzak durun
Kafam karıştı sımdı..yazımsal sorun dediğiniz nedir tam olarak?

Oyla:

raqli001

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ilqar
Cihazım
redmi note 9 pr
Konular
8
dogru sd 854 daha performansli ama meizu yazilim konisunda xiaomiden biraz geriden geliyor bende bir ara meizu almayi duwunmuwdum ama yazilim konusunida xiaomiden kotu ama daha ucuz youtube biraz arawdirma ypin hwp kanalimda bolca incelemesi var

Oyla:

caglar104

Bosyaf
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağlar
Cihazım
Mi6-Mi11-Mi14
Konular
80
dogru sd 854 daha performansli ama meizu yazilim konisunda xiaomiden biraz geriden geliyor bende bir ara meizu almayi duwunmuwdum ama yazilim konusunida xiaomiden kotu ama daha ucuz youtube biraz arawdirma ypin hwp kanalimda bolca incelemesi var
Üstte arkadas yazımsal sorun var dio kafam karıştı.. Cok güncelleme gelmesi taraftarı deilim zaten.. Stabilite bozulup..flyme güncellemesi 2019 nisanda almıs süper..

Oyla:

serserim_09

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
sabri
Cihazım
m2 note
Konular
0
mi9t ile meizu 16th aynı klasmanın telefonu değil meizu 16th üst seviye telefon olarak çıktı batarya hariç her konuda mi9t den daha iyi bir telefon. Ancak Meizunun en büyük eksikliği android sürümüne güncelleme vermemesi flyme hiç bir özelliği ile miuiden eksik kalmaz fazlası vardır eksiği yoktur. Güncellemeler global için uzun aralıklarla verilir (china sürümünde öyle değil) bunun nedeniyle sıkıntılı güncelleme olursa düzeltme vermesi uzun sürer. Kısacası batarya önemli değil performans önemli diyorsanız meizu. Ama benim için bataryada önemli diyorsanız mi9t alabilrisiniz. ( bu telefonların ikiside garanili fiyatları için böyle garantisiz almaya karar verirseniz çok daha iyi telefonlar mevcut)

Oyla:

caglar104

Bosyaf
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağlar
Cihazım
Mi6-Mi11-Mi14
Konular
80
mi9t ile meizu 16th aynı klasmanın telefonu değil meizu 16th üst seviye telefon olarak çıktı batarya hariç her konuda mi9t den daha iyi bir telefon. Ancak Meizunun en büyük eksikliği android sürümüne güncelleme vermemesi flyme hiç bir özelliği ile miuiden eksik kalmaz fazlası vardır eksiği yoktur. Güncellemeler global için uzun aralıklarla verilir (china sürümünde öyle değil) bunun nedeniyle sıkıntılı güncelleme olursa düzeltme vermesi uzun sürer. Kısacası batarya önemli değil performans önemli diyorsanız meizu. Ama benim için bataryada önemli diyorsanız mi9t alabilrisiniz. ( bu telefonların ikiside garanili fiyatları için böyle garantisiz almaya karar verirseniz çok daha iyi telefonlar mevcut)
Gerçekçi bi yorum teşekkürler kafamdakilerle dusundukleriniz tutuyor sevındım..aynen meizu tercihim netleşti.

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Meizu'da güncelleme/yazılım sorunu var denilmiş... Xiaomi sanki mükemmel yazılım desteği veriyor... Yaptığı güncellemeler ile sanki telefon eskitilmiyor, harika stabillikte çalışıyor... 8-|

Oyla:

raqli001

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ilqar
Cihazım
redmi note 9 pr
Konular
8
Ben xiaomi cok guzel super wahane bir girma demedim xiaomi-de yazilimsal hatalari hala var ama meizu xiaomiden 1 tik daha geriden geliyor yazilim konusunda ve custom rom tarafdanda meziu aid iyi caliwan rom bile cikmiyor ( ben rasladim ) en azindan xiaomi cewitlilik anlaminda daha iyi benim gozumde sonucda ikiside ucuz firmalar ama arasindaki farklari gormek icin biraz arawdirma yapmak en iyisi yoksa ben boyle soyluyorum o oyle soyluyor uzar gider konu

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Ben xiaomi cok guzel super wahane bir girma demedim xiaomi-de yazilimsal hatalari hala var ama meizu xiaomiden 1 tik daha geriden geliyor yazilim konusunda ve custom rom tarafdanda meziu aid iyi caliwan rom bile cikmiyor ( ben rasladim ) en azindan xiaomi cewitlilik anlaminda daha iyi benim gozumde sonucda ikiside ucuz firmalar ama arasindaki farklari gormek icin biraz arawdirma yapmak en iyisi yoksa ben boyle soyluyorum o oyle soyluyor uzar gider konu
Rom atabilen herkese her şey daha farklı... ;)

Oyla:
Üst Alt