Soru Mi9t kullanıcı yorumu?

Hasan0990

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Basri
Cihazım
Mi A2 Lite
Meslek
Memur
Konular
11
Batarya ve genel kullanim hakkinda yorum alabilir miyim?

mstuyr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mstuyr
Cihazım
mi5
Konular
5
Bataryası ortalama iki güne yaklaşıyor kullanım oldukça akıcı ve güzel daha önce birçok modeli kullandım gerçekten farklı tavsiye ederim

Oyla:

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Ağırlığının kılıf ile 200 gram seviyelerine geleceğini göz önünde bulundurun bu ciddi bir ağırlık tek el kullanımı için ilerde bilek ağrılarına sebep verebilmektedir.

Oyla:

Hasan0990

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Basri
Cihazım
Mi A2 Lite
Meslek
Memur
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bataryası ortalama iki güne yaklaşıyor kullanım oldukça akıcı ve güzel daha önce birçok modeli kullandım gerçekten farklı tavsiye ederim
Ekran kac saat aliyorsunuz

Oyla:

mstuyr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mstuyr
Cihazım
mi5
Konular
5
Ekran süresine hiç bakmadım eu rom kullanıyorum ve oyun internet arama vb ortalama kullanımda 1.5 gün kesin gidiyor 2 güne yaklaşıyor sanırım en az 8 saat ekran süresi alıyorum ama test edip burada paylaşırım...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mi 6 ve mi9 se kullanan biri olarak ağır bir tel mi alıyorum sorusunu ben de sordum ancak bir aydır kullanıyorum ve ağır olduğunu hiç fark etmedim. Ayrıca ekran koruyucu ve kılıf da kullanıyorum ağırlığı mi9se ile aynı gibi... Tabii bu benim yorumum...

Son düzenleme:
Oyla:

aors

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi8 SE
Konular
44
Dün sabah 8:30'da tam şarjdan çektim, gece 2 civarı %19 şarj kalmıştı, ekran süresine baktım 8 saat 1 dakikaydı. Hep 4.5G ile kullandım, wi-fiye bağlansaydım muhtemelen 9 saati görürdü. Batarya konusunda çok rahat olabilirsiniz, 5-6 saat ekran süresi veren telefonlar bile iyi kabul ediliyor :)

Oyla:

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
Telefon genel olarak çok iyi, kamerası olsun bataryası olsun gayet iyi. İşlemcisi zaten iyi, hiç bir eksiği yok. Yalnızca uzun süre ara vermeden tek elle kullanmak sıkıntı olabilir.

Oyla:

Hasan0990

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Basri
Cihazım
Mi A2 Lite
Meslek
Memur
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dün sabah 8:30'da tam şarjdan çektim, gece 2 civarı %19 şarj kalmıştı, ekran süresine baktım 8 saat 1 dakikaydı. Hep 4.5G ile kullandım, wi-fiye bağlansaydım muhtemelen 9 saati görürdü. Batarya konusunda çok rahat olabilirsiniz, 5-6 saat ekran süresi veren telefonlar bile iyi kabul ediliyor :)
Teşekkürler, otomatik parlaklıkta kullanıyorsunuz sanırım, telefonun artı ve eksi yönleri neler acaba ?

Oyla:

aors

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi8 SE
Konular
44
Evet otomatik parlaklıkta kullanıyorum, hatta otomatik parlaklık ayarı fazla ışıklı geldi bana, ona rağmen çok iyi batarya performansı var.
Telefonda şu ana kadar eksi birşey görmedim diyebilirim, kameraları çok iyi, yazılımın akıcılığı çok iyi, telefonun tasarımı desen başlı başına o kendisini sattırmaya yetiyor, büyük çentiklerden sonra tam ekran kullanınca insan oh be diyor :)

Mi 8, Mi8 SE, Mi 6, Mi Mix 2S kullandım bir sene içinde, en çok bu telefonu sevdim diyebilirim. Mi Mix 2S de tam ekrandı ama hem amoled değildi, hem de ön kamera vasattı ve altta yer kalıyordu.

Gönül rahatlığıyla alınacak bir telefon olmuş. İnşaallah uzun vadede kronik herhangi bir sorunu da çıkmaz da kullanıcılar yıllarca rahatlıkla kullanır.

Oyla:
Üst Alt