Yardım Mi9T kulaklık mikrofonu algulamama sorunu

Goodfellas1903

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi Mi9T
Konular
3
Merhaba iyi akşamlar..
Xiaomi hybrid pro hd var onda hiçbir problem yok ama onun dışında ne bluetooth ne kablolu hiçbir kulaklığın mikrofonunu algılamıyor

Telefoncuya sorayım dedim kulaklıkların orjinal değildir al test et dedi verdi kontrol ettim çalıştı ama probşem şu ki elimdeki AKG ve Huawei AM61 kulaklıklar orjinal ve garantili faturalı cihazlar evdeki diğer telefonlarda da mikrofon gayet net bir şekilde çalışıyor. Yeni kulaklık alacam ama bu problem yüzünden alamıyorum
Yardımınıza ihtiyacım var..
(ekte göründüğü üzere telefon mikrofonu algılıyor)

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ihvan3634

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ne adımı
Cihazım
Mi 8
Konular
2
Elimde 3 adet Jbl kulaklık var ve rampage sn rw3 var aynı değişmiyor başka telde on numara ses veriyor sanırım yazılımsal

Oyla:

Hb7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi6
Konular
1
Sorun yazılımsal sanırım aynı sorun bendede var telefon bile değiştim değişmedi hiçbir yöntem deneme çözüm varsa uygula başka yola başvurma ben kulaklık typc dönüştücü kç adet denediysemde olmadı
Mi6 telefonum da aynı sorun var bir anda telefon kablolu kulaklığı görmeme ye başladı.farklı kulaklık denedim olmadı dönüştürücü denedim olmadı.Bende yazılımsal olduğunu düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorun yazılımsal sanırım aynı sorun bendede var telefon bile değiştim değişmedi hiçbir yöntem deneme çözüm varsa uygula başka yola başvurma ben kulaklık typc dönüştücü kç adet denediysemde olmadı
Aynı olay 1 Nisan'da başıma geldi.

Oyla:

Bybn35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9 se
Konular
1
Hocam bu sorun nadir bi şekilde var ve kulaklıktan kulaklığa değişiklik gösteriyor dün 5 liralık bi kulaklık buldum evde ve onda mikrofon çalışıyordu

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mi 9 se / mi 9 t / mi Max 3 bu cihazlarda AkG kulaklık ve bazı Samsung kulaklıkları bende kullanmadım hocam ama Asus yada dandik kulaklıklar veya Samsung bazı seri kulaklıklar çalışıyor..

Oyla:

heister

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
emre
Cihazım
mi9t
Konular
5
Bende kulalık takılınca ses bozuluyor. Tiz ses vermiyor.

Oyla:
Üst Alt