Yardım Mi9T Kendi kendine dokunma

umtcnerdmr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 10.3.11.
Telefon Modeli
Mi9T
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar elimde 2 aydır kullanmakta olduğum Mi9T model cihaz bulunmakta. Telefon son 2 gündür ekranın sağ ve sol üst köşesinden kendi kendine dokunma işlemi yapmakta. Bunun sebebi ne olabilir? Telefon her hangi bir şekilde yere düşmedi veya çizilmedi fiziksel olarak 0 ayarında.

arifgs1995

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
6.0
Cihazım
3S PRİME
Konular
10
geçmiş olsun hepinize aynı problem mi 9 se de başıma geldi, problemin kronik olduğu ve ekran değişiminin gerektiğini öğrendim. ekran fiyatı ozaman çok yüksek olduğu için bende telefonu satıp mi 9t aldım. inşallah bu modelde de böyle kronik bir problem yoktur. problemin adı ghost screen internette arayarak bakabilirsiniz.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

hocam adam diyor kendi kendine basıyor siz diyorsunuz ghost screen :D ne alakası var

Oyla:

ahmetguvenir

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Güveni
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
0
geçmiş olsun hepinize aynı problem mi 9 se de başıma geldi, problemin kronik olduğu ve ekran değişiminin gerektiğini öğrendim. ekran fiyatı ozaman çok yüksek olduğu için bende telefonu satıp mi 9t aldım. inşallah bu modelde de böyle kronik bir problem yoktur. problemin adı ghost screen internette arayarak bakabilirsiniz.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Benim güncellemden sonra oldu. 11 den önce öyle bişey yoktu.

Oyla:

umtcnerdmr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T
Konular
2
Evet bende güncelledikten sonra bu sorun ortaya çıktı. Eski sürümüne nasıl dönderebilirim ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Xioami nin yakınımda servisi var. Götürsem hallederler mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefonumu 2 yıl KVK garantili olarak aldım fakat IMEI kayıtsız gözüküyor bunu nasıl halledebilirim ? Aldığım yere götürsem bir dönüş alır mıyım ordan acaba ? Başıma ilk defa böyle bir olay geldi ne yapacağımı bilemiyorum.

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt