Yardım Mi9t kamera arayüzü sorunları

spears

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9t
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 11.0.4
Telefon Modeli
Mi9t
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar 3 haftadır mi9t kullanıyorum. İlk MIUI deneyimimim. Bildiğiniz üzere kamerada güzellik modu var. Arka kamerada bir sorun yaşamadım ama ön kamerada modu kapattığımda kamera uygulamasına her girişimde tekrardan güzellik modu açık oluyor. E haliyle uygulamaya her girişte güzellik modunu tekrar tekrar kapatmak can sıkıyor. Bu durumdan nasıl kurtulabilirim?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

assalat

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Assalat
Cihazım
Mi 8 Lite
Meslek
Öğretmen
Konular
23
kamera ayarlarında önceki modu kaydet seçeneği aktifse o yüzden olabilir.

Oyla:

ayhancetin1969

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ayhan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
4
Sn. Spears, önceki modu kaydet seçeneğini aktif edin, istediğiniz moda gelin, çıkış yapın.. Sonra pasif edersiniz.. Bence denemeye değer..

Oyla:

spears

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9t
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sn. Spears, önceki modu kaydet seçeneğini aktif edin, istediğiniz moda gelin, çıkış yapın.. Sonra pasif edersiniz.. Bence denemeye değer..
Denedim ama olmadı. Güzel fikirdi tavsiyeniz için teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

öyleyse yazılımsal bir sorun olabilir. düzeltilmesini beklemeyin boş yere. :D xiaomi'de işler böyle ilerliyor ne yazık ki.
Aynen öyle donanım olarak her ne kadar iyi bir marka olsa da yazılım konusunda çok gelişmesi lazım. Android 10 güncellemesinden önce yoktu bu sorun. Şansa kadere düzelirse düzelir başka güncellemelerde .

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Güzellik menüsündeki seçenekler sırasının en sonunda "Temizle" diye bir seçenek olması gerekli. Bu seçenek ile temizleyip tekrar denermisiniz.

Oyla:

spears

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9t
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güzellik menüsündeki seçenekler sırasının en sonunda "Temizle" diye bir seçenek olması gerekli. Bu seçenek ile temizleyip tekrar denermisiniz.
Denedim hocam kameraya tekrar girdiğimde yine güzellik modu açık kaldı. Teknik destek alacağım bi numara da yok sanırım xiaomide. Mecburen güncelleme bekleyeceğim.

Kamerayı fabrika ayarlarına bile dönderdim ama nafile değişmedi durum.

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Denedim hocam kameraya tekrar girdiğimde yine güzellik modu açık kaldı. Teknik destek alacağım bi numara da yok sanırım xiaomide. Mecburen güncelleme bekleyeceğim.

Kamerayı fabrika ayarlarına bile dönderdim ama nafile değişmedi durum.

Dediğniz gibi sizin sürüme özel bir sorun demekki.
Normalde bu ayar varsayılanda var, yani kamerayı varsayılana döndürdüğünüzde bu ayarlar tekrar aktif oluyor çünkü varsayılan özellik bu. Ancak benim cihazda(mi 9) belirttiğim yerdeki temizle işaretine bastıktan sonra kamera uygulamasını tekrar sıfırlamadan/ verilerini temizlemeden açılmıyor bir daha.

Oyla:

spears

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9t
Konular
1
Dediğniz gibi sizin sürüme özel bir sorun demekki.
Normalde bu ayar varsayılanda var, yani kamerayı varsayılana döndürdüğünüzde bu ayarlar tekrar aktif oluyor çünkü varsayılan özellik bu. Ancak benim cihazda(mi 9) belirttiğim yerdeki temizle işaretine bastıktan sonra kamera uygulamasını tekrar sıfırlamadan/ verilerini temizlemeden açılmıyor bir daha.
Büyük ihtimalle sürümle alakalı dediğiniz gibi. Teşekkür ederim ilgilendiğiz için

Oyla:
Üst Alt