Peki bootloader kilidini kaldırmam gerekiyor mu yoksa sadece twrp ile kurulum yapabilir miyim?Türkçe Tabi
Teşekkür ederim.kaldırman gerekiyor bi sıkıntı olmasın sonra
İlk defa kuracaksanız daha bilindik aosp rom tercih edebilirsiniz.Pixel experience ,arrow os ,lineage os gibi.Teşekkür ederim.
Amacım android 12 arayüzünü deneyimlemek olduğu için ve bu başlık altında daha çok yorum gördüğüm için bunu tercih ettim. Gündelik bir kullanımım olduğu için sorun yaşamam diye düşünüyorum ancak tavsiyenizi göz önünde bulunduracağım.İlk defa kuracaksanız daha bilindik aosp rom tercih edebilirsiniz.Pixel experience ,arrow os ,lineage os gibi.
eğer 12 denemek istiyorsanız, Bu rom benim daha hoşuma gittiAmacım android 12 arayüzünü deneyimlemek olduğu için ve bu başlık altında daha çok yorum gördüğüm için bunu tercih ettim. Gündelik bir kullanımım olduğu için sorun yaşamam diye düşünüyorum ancak tavsiyenizi göz önünde bulunduracağım.
Bu romun indirme linki sanırım çalışmıyor. Ayrıca ekran görüntüleri ingilizce olunca Türkçe seçeneği yok sandım ben. Türkçe seçeneği mevcutsa bunu deneyeyim, bilginize güveniyorum.eğer 12 denemek istiyorsanız, Bu rom daha hoşuma gitti
Rom - LegionOS Official ROM [12]
Notlar: • İlk Android 12 GMS yapısı • En son Android 11 üretici yazılımı ile Flash • Bir hatayı bildirmek istiyorsanız, destek grubuna bir logcat ile birlikte ayrıntılı bir açıklama gönderdiğinizden emin olun. (Günlük yok = Hata yok) Burdan İndirebilirsiniz Gapps Firmwareforum.miuiturkiye.net
Türkçedir merak etmeyin Gapps Yüklemeyi UnutmayınBu romun indirme linki sanırım çalışmıyor. Ayrıca ekran görüntüleri ingilizce olunca Türkçe seçeneği yok sandım ben. Türkçe seçeneği mevcutsa bunu deneyeyim, bilginize güveniyorum.
Teşekkür ederim.Türkçedir merak etmeyin Gapps Yüklemeyi Unutmayın