- Adım
- Metin
- Cihazım
- Mi 9T
- Konular
- 19
Valla yaptım hocam

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla yaptım hocam
Aynen derpfestteDerpfest de mi hocam tam anlamadım
3 parmak ekran görüntüsü alma var hocam. Hatta şimdi tap tap diye bir özellik var telefonun arkasına çift tıkla istediğin uygulama ve çeşitli özelikleri çalıştırma gibi özellik sunuyor. Ekran görüntü almak dahil. Konuya attığım ekran görüntüsünü 3 parmak kaydırarak aldımAynen derpfestte
Ayarlarından açmak mı lazım o zaman kurduğumda 3 parmak kaydırmada tepki vermemişti3 parmak ekran görüntüsü alma var hocam. Hatta şimdi tap tap diye bir özellik var telefonun arkasına çift tıkla istediğin uygulama ve çeşitli özelikleri çalıştırma gibi özellik sunuyor. Ekran görüntü almak dahil. Konuya attığım ekran görüntüsünü 3 parmak kaydırarak aldım
Evwt hocam açmak lazım. Ayarlar - sistem - gestures key - swipe to screen shoot açmanız lazımAyarlarından açmak mı lazım o zaman kurduğumda 3 parmak kaydırmada tepki vermemişti
Cahillik işteEvwt hocam açmak lazım. Ayarlar - sistem - gestures key - swipe to screen shoot açmanız lazım
Estağfurullah hocamCahillik işte![]()
Onun için 11'e dönmeye gerek var mıydı ya@djfarukk,hocam oneosyi kurdum hava durumuna bir turlu sehir ekleyemedim miui 11e dondum![]()
Normalde play storeden kontrol ettim güncelleme görünmedi hocam ayrıca bir kaç yerde donma,kasılma oldu. Hellasın miui 11 çok stabil birde bunu deneyeceğim.Onun için 11'e dönmeye gerek var mıydı yauygulamanın güncel versiyonunu yükleyince düzeliyor o
![]()